[80 B3] Update Tłumik Ulter NOwy zawias i mała niespodzianka
-
- Forum Audi 80
Nadszedł czas na mały update.Auto zostało doposazone w nowy tłumik koncowy firmy Ulter, nowe sportowe zawieszenie 60/40 ta technixa, przy okazji zakupione nowe poduszki amortyzatora,wytłumiony bagaznik,obicie eko skóra wnetrza bagaznika, no i jeszcze stały dodatkowy pasażer w postaci Czesława;d Oto kilka Fot:
No jest świetnie, bardzo dobry wybór z wydechem, ja może pomyślałbym jeszcze nad mała brewką z przodu i spoilerem na klapę ale tym małym kamei.
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2009, 16:34 przez GerB3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
Ze spojlerem na klape to jest mały problem bo ten który obecnie jest zamontowany ma inny rozstaw niz wszystkie dostepne na rynku.On jest wyprodukowany przez austryjacka firme Foha i ma troche wezsze zaczepy.Chca załozyc inny trzeba wiercic na nowo badz ciac spojler.Pozatym mam juz dosc tych spojlerów bo juz kilkakrotnie musiałem reaktywowac ten bo kiedys ktos gensialny postanowił w nim zamontowac dodatkowe swiatło stopu;dGerB3 pisze:No jest świetnie, bardzo dobry wybór z wydechem, ja może pomyślałbym jeszcze nad mała brewką z przodu i spoilerem na klapę ale tym małym kamei.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Powiem CI tam z tym zawieszeniem sa ogolnie jakies cyrki.W pierwszej wersji zamówiłem 60/40.po załozeniu okazło sie ze jest wyzej niz wczesniej było na seryjnym amkorze i sprezynie fk 40.Pozniej przysłał mi koles jeszcze jedne sprezyny ktore okazały sie jeszcze o 1.5 cm wyzsze od tych co miałem w pierwszej opcji.Teraz nie wiem chyba bede zakładał te ktore miałem na poczatku z fk bo one były najnizsze.Na tyle jest fajnie bo mozna jeszcze na talerzyku przestawic nawet na -80.W golfie jak zamowiłem 60/40 to od razu tak było a w tym sa same problemy:/ W pewnym sensie mam juz dosc tego bo ile razy mozna rozbierac zawieszenie;d Coz hobby wymaga poświeceń....SIDNEY85 pisze:Co wysoko siedzi na tym 60/40
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: