dzielnie się trzyma :mrgreen:MIODEK pisze:inooo Snoopy na wlewie.... :roll:
[B4 ABK Taty] jaki syn taki ojciec str.7
zniknęły aby soczewki oraz zderzak z przodu więc nie kryzys tylko forma przejściowa .. MIODEK przyjrzyj się dokładnie zdjęciom wszystkim po kolei powinineś coś zauważyć, jak nie widzisz to czekaj na rozwój wydarzeń Polska to nie pimp my ride, że wjeżdżasz serią i po kilku godzinach wyjeżdża lans .. Twój ojciec ma dłużej audi od mojego, a modów jakoś mniej <mikolaj>
zaczynam i nie kończę ? a kiedy jest koniec w tuningu ? ja przynajmniej coś robię ciągle, co dla Ciebie znaczy zacząć i skończyć ? ... B4 już pocięta, nie przejawiała ochoty współpracy i poszła na żyletki, szkoda, ale cóż okazało się bezsensownym ją reanimować nawet do tłuczenia na codzień ... co do 90tki to masz na myśli RATA zapewne ... nadal mam i coś tam powoli dłubięwujo1 pisze:duo, duo ty zaczynasz i nie kończysz :mrgreen: masz jeszcze te b4 2.3 ?? lub ta 90 ?? jeżeli można wiedzieć
hehe no jechałem na wysokości mcdonalda poleciałem bokiem kilka razy bo akurat było mokro na jezdni .. marzenie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: właśnie wróciłem z wyjazdu dziś kupiłem cabrio 97' .. może zostanie na dłużej ... w końcu :mrgreen:Kuba988 pisze:widziałem "Snoopiego" fajny i audi też <ok>
P.S
Łukasz czy ty przypadkiem nie jechałeś we wtorek po ul.kraśnickiej starszym mercedesem sl500 amg cabrio :?: :?: 8-)
widze, że moje ulubione powiedzeni też zapadło Ci w pamięć bratko :mrgreen:gornik pisze:
Z duo wszystko możliwe, nieraz lata grubymi furami po mieście. Sie gra sie ma.
Pozdro.