Audi S6/C4 spec USA by ANGEL
plus fele od Eski... po za tym fakt to seria S6... wiekszosc dąży do tego zeby swoje gole Audi zrobic na eSke... a Ja co mam robic na 2.0 16V??
Zastanów sie przed napisaniem, i nie lap mnie za slowa wyrwane z kątekstu...
A chodzi mi tu o wygląd zewnetrzny i serio ciężko w Lublinie znaleźc podobne Audi, albo inaczej znależć C4 inna od SERII...
Zastanów sie przed napisaniem, i nie lap mnie za slowa wyrwane z kątekstu...
A chodzi mi tu o wygląd zewnetrzny i serio ciężko w Lublinie znaleźc podobne Audi, albo inaczej znależć C4 inna od SERII...
-
- Forum Audi 80
Na pierwszy rzut oka wyglada na Opla Astre... :\LU_ANGEL pisze:Obrazek
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Wiedziałem, że będzie taka odpowiedzieć wiedziałem. Jesteś mistrzem ciętej riposty tak więc nie wdaje się w dalszą dyskusje.LU_ANGEL pisze:Zastanów sie przed napisaniem, i nie lap mnie za slowa wyrwane z kątekstu...
Działaj dalej kolego, podziałasz trochę to może będzie ona najładniejsza w okolicy :]
Felgi szału nie robią z takim zawieszeniemLU_ANGEL pisze:plus fele od Eski...
hehe... dobre... dzieki za poprawe dnia... zglaszam to na dowcip miesiaca... hehe a mamy dopiero 2 dzien PaździernikaSowaBezOka pisze:Na pierwszy rzut oka wyglada na Opla Astre... :\LU_ANGEL pisze:Obrazek
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ty już Duo pokazałeś, <ok> A Angel no cóż po za blendą wielkich zmian nie widzę, koło chyba <ok> ak narazie, gleby brak, także czekam dalej na to najpiękniejsze Audi w Lublinie, bo sory jeśli Cię urażę ale są lepiej odstawione furki od Twojej Pracuj i dąż do celu a może faktycznie kiedyś wszyscy zgodnie napiszą i potwierdzą to.duo pisze: wtedy i ja pokaże jak się auta robi w lublinie
Pozdrawiam
czekam z niecierpliwością Łuki <ok> masz możliwości i w to nie wątpieduo pisze:oooooo widzę, że tu mowa o najładniejszych autach lubelszczyzny ... dajcie mi jeszcze troche czasu niech ja kryzys przetrwam .. a już nie daleko :mrgreen: wtedy i ja pokaże jak się auta robi w lublinie
Jedna rzecz koledzy bo widzę że mi Anioła atakujecie ,jest coś takiego jak zdanie właściciela o własnym aucie ? Dla Anioła to auto jest najcudniejsze na całym świecie , lubelszczyznie i galaktyce i nie przestawicie jego myślenia to jest jego zdanie i już ! A czy w/g was jest ono wyolbrzymione czy nie to raczej o gustach się nie dyskutuje i należy to przemilczeć a nie atakować :!:
<urodziny>
Pozdrawiam