Audi 80 B3 (1989r) by tomiko9-odwiedziny przed update-str 10
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
To podobnie w audiance jest u mnie, jak czytałem z naklejki w bagażniku, to mam w ogóle jakaś inna skrzynie, nie znalazłem nic na forum o niej, i nikt mi nic nie powiedział na jej temat, dodatkowo mam w kodach, sportowe przełożenie, co czuć , więc może i u kolegi sytuacja wygląda podobnie, ale ciekawi mnie to czy są to zmiany fabryczne? na życzenie klienta, czy ktoś sam to przerabiał? Przecież, jak by było w dodatkowym wyposażeniu to było by o tym coś w necie i częściej można by to spotkać,a z drugiej strony, gdyby ktoś sam sobie przerabiał, to nie miał bym o tym informacji na wlepie.AdiAudi pisze:wszystko pięknie ładnie uporządkowane, bardzo przejrzyste
nie chcę być wścipski, ale jeszcze nie słyszałem o wersji Sport 95KM, bo z tego co wiem to PM ma 90KM. Możesz coś powiedzieć mi na ten temat, jeśli możesz oczywiście :?:
Pozdrawiam
- tajson0909
- Forum Audi 80
tajson0909 pisze:zmiany jak najbardziej na plus ale tak jak u mnie pare małych poprawek jest do zrobienia ale jak najbardziej autk oko cieszy mam nadzieje ze nazlocie sie spotkamy to porownamy autka bo ja mam to samo co ty tylko kolor nie ten i bez aluskow narazie pozdro
No to pewnie Irek!
W Krośnie to tak jakoś małomówny byłem (bo pierwszy to mój spot był ),ale automatycznie będąc już tu w PKA jakiś czas rodzą się i pytania,więc do najbliższego
Pozdro!
- michael80b3
- Forum Audi 80
No pewnie Michał,że będę coś z przodem robił,narazie jakbym to w VT widział,to bym się pośpieszył,bo nie mam teraz już przekonania czy do srebrnego pasuje,jak myślisz? hehemichael80b3 pisze:No bardzo ładna audiczka, i wreszcie wlepa na klapie <ok> Czarne lampki pod ten kolor lakieru ładnie pasują a jak z tym malowaniem przednich kloszy będziesz działał ?