Polecam po raz setny
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Polecam po raz setny
Panowie,irytujące są te posty "polecam tego a tamtego bo mi sprzedał zderzak śliczny..."
Może by tak w profilu umieści punkty "zaufania" coś jak w allegro?
Może by tak w profilu umieści punkty "zaufania" coś jak w allegro?
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Moim zdaniem to niepotrzebne, a mogłoby powodować w przyszłości nadużycia ze strony userów i problemy z tym związane. Poza tym PKA80 to nie portal aukcyjny. po jakiego grzyba nam coś takiego jak "polecam" w odniesieniu do userów? co do części, to również się nie sprawdziło. polecane części są w tematach dotyczących ich wymiany. wywaliłbym cały ten dział w kosmos albo przeniósł do ogólnego i nie naliczał tam postów.Labiel pisze:Cytat:
Dodanie tego o czym piszesz wiąże się z grubym ingerowaniem w kod. Nie jest to proste.
Po za tym nie wiem czy specjalnie potrzebne.
polecić można nawet kogoś, kto ma 0 postów (słownie: zero)
https://audi80.pl/sprzedawca-forumow ... t41381.htm
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Ciekawe tylko jak coś ten sprzedawca sprzedał skoro nawet nie ma dostępu do działu giełdy.grze pisze:polecić można nawet kogoś, kto ma 0 postów (słownie: zero)https://audi80.pl/sprzedawca-forumow ... t41381.htm
Proponuje zmienić odpowiedni wpis w dziale "polecam" .
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

no tak, tylko, że regulamin nie zabrania żeby przykładowo: user mający zero postów polecał innego usera mającego zero postówluk_OP_Q89 pisze:To spuście to szanowni Panowie Moderatorzy a autorowi PW edukacyjne i tyle.
moim zdaniem dział "polecam", to jakieś nieporozumienie i cały ten dział powinien wylądować w koszu :mrgreen:
grze, a jak sie dogadamy na PW to ty mnie polecisz a ja ciebie i co potem? bedziemy poleceni? To cos jak pijani czy nie łape?
A tak na serio to ja sie tylko zastanawaim kto to czyta bo mi to sie nawet nie chce zagladac bo i po co? Jak tam bylo kilka wpisow to moze to mialo i jakis sens kiedys ale teraz to tylko jeden wielki balaganospam nic wiecej.
Ja bym to wywalil w kosmos.
A tak na serio to ja sie tylko zastanawaim kto to czyta bo mi to sie nawet nie chce zagladac bo i po co? Jak tam bylo kilka wpisow to moze to mialo i jakis sens kiedys ale teraz to tylko jeden wielki balaganospam nic wiecej.
Ja bym to wywalil w kosmos.