Witam!
Dane techniczne: silnik 1.8 na mono wtrysku 90 KM(66KW) rok produkcji 1991
Chyba nic nikomu więcej nie trzeba mówić:D
Oto kilka zdjęć:
Oto kilka modernizacji:
przedni zderzak: dokładka z allegro plus kit żywiczny z włóknem szklanym na to zwykły sporo podkładu i baza wodna efekt oceńcie sami mi sie podoba. tylni zderzak pod kolor nadwozia blenda na tylną klapę czy jak się to zwie:P halogeny przeciwmgielne soczewkowe efekt ksenon
Wyposażenie: szyberdach wspomaganie kierownicy auto alarm z pilotem rękaw do przewożenia nart itp podgrzewanie tylnej szyby lusterek i spryskiwaczy (chyba bo zauważyłem tam jakieś kabelki) 3 strefowa regulacja siedzenia kierowcy alufelgi elektryczna regulacja wysokości świecenia przednich lamp
Perspektywy: jakieś fajne aluski czerwone migacze z tyłu
I troszkę zdjęć ze środka:
Ostatnio zmieniony 04 lut 2010, 21:33 przez beton1991, łącznie zmieniany 1 raz.
nie bluźnij :mrgreen: tak to jest blenda i inaczej się to nie nazywa ogólnie bardzo ładna:D ale jak wychodziła z fabryki to był to model b3 i tak mogło zostać chociaż jak kto woli przerabiać b3 na b4 :mrgreen: a zderzak ładny nie powiem z tymi halogenkami :mrgreen: ogólnie <ok>
osobiście tez bym wolał oryginalny przód np z grillem kamei ale cóż ta przeróbka to robota poprzedniego właściciela:P
co do zdjęć będą na pewno nowe i w lepszej jakości:)
Widzę kolejną audiczkę którą będzie można zobaczyć w bliskiej okolicy <ok>
Efekt końcowy jest naprawdę niezły.! Ogólnie na +, tylko lepsze fotki prosimy
PS. A tak porównując nasze rejestracje ... było blisko :lol:
Hmmm. Słabej jakości foty nie pozwalają mi za dużo napisać <ok> . Jak już wszędzie piszę - nie podobają mi się przeróbki maski z B4 do B3 (blee). Druga sprawa to te "halogeny"...
Dasz fotki w lepszej jakości to wypowiem się więcej
Prezentacja auta mi się podoba, ale aż się prosi o prawidłowe ustawienie zdjęć no i ich jakość daje wiele do życzenia, poza tym gratuluję autka i szerokiej drogi!