[B3 1.8 RU] FINISHED - Proszę o zakmnięcie tematu
... Brakuje mi :
Soczewki Rs2
ładnej polerowanej felgi z rantem
Niżej Niżej i jeszcze raz Niżej
Parapety przód tył :!:
Elektryka ori B4
Deska z b4 z poduszką dla pasażerka <kozak>
A do wywalenia :
Wszystkie naklejki z tylnej klapy zostawić tylko znaczek audi :!:
Dwururka np z 2.8 V6 świetnie by wyglądał o niebo lepiej niż ten pseudo sportowy tłumik
wywalić hak, ewentualnie końcówkę zdjąc i zrobić fotki będzie już inaczej wyglądać
... Na razię tyle ale po tych zmianach której wyżej nastukałem było by naprawdę ciekawie
... Aha i jak to Dred piszę :
Minus za brak quattro :roll:
... A więc dawaj dawaj nie przestawaj bo może być naprawdę całkiem zajebiste b3
Soczewki Rs2
ładnej polerowanej felgi z rantem
Niżej Niżej i jeszcze raz Niżej
Parapety przód tył :!:
Elektryka ori B4
Deska z b4 z poduszką dla pasażerka <kozak>
A do wywalenia :
Wszystkie naklejki z tylnej klapy zostawić tylko znaczek audi :!:
Dwururka np z 2.8 V6 świetnie by wyglądał o niebo lepiej niż ten pseudo sportowy tłumik
wywalić hak, ewentualnie końcówkę zdjąc i zrobić fotki będzie już inaczej wyglądać
... Na razię tyle ale po tych zmianach której wyżej nastukałem było by naprawdę ciekawie
... Aha i jak to Dred piszę :
Minus za brak quattro :roll:
... A więc dawaj dawaj nie przestawaj bo może być naprawdę całkiem zajebiste b3
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
A czy to moja wina, że nie ma Q :roll: . Moja Audi to totalny golas więc rarytasów nie można mieć. Staram się powoli by to wyglądało jakoś w miarę przyzwoicie wszystko ale każdemu nie dogodzi prawda :?: . Soczewki Rs2 marzą mi się już od samego początku, ale jak na razie nie ma ani w idealnym stanie ich do kupienia a ni na razie nie mam $$$ na światła.grinch pisze:Minus za brak quattro :roll:
Co do naklejek z tyłu. To oczywiście klubowa zostaje, nie ma mowy abym ją wywalił. Pozostałe zgodzę się z Tobą trzeba by zrobić out.
Hak mój był robiony przez jakiegoś dziadzia w D i on jest przymocowany na stałe więc nie będę go odczepiał.grinch pisze:wywalić hak, ewentualnie końcówkę zdjąc i zrobić fotki będzie już inaczej wyglądać
To będzie już na wiosnęgrinch pisze:ładnej polerowanej felgi z rantem
W planach i to również u mnie się znajdujegrinch pisze:Niżej Niżej i jeszcze raz Niżej
Hmm parapety do B3 :?: nie wiem czy by spasowało wszystko.grinch pisze:Parapety przód tył :!:
Po kija mi deska od B4 z poduszka która i tak nigdy nie zadziałagrinch pisze:Deska z b4 z poduszką dla pasażerka <kozak>
Moim zdaniem chcesz abym zrobił z mojej B3 - B4. Nie chce z niej robić B4. Powoli sobie modzę jak tylko umie. Oczywiście dzięki za rady, na pewno z niektórych skorzystam w przyszłości.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Stary jak usłyszałem jak to gra to myślałem, że się spuszczę <rotfl2>Afdi87 pisze:Noo te głośniczki pewnie ładnie graja...
No co ty. Dokładnie 1453km miała do pokonania, bez żadnych awarii i niespodzianek. 3 razy tylko LPG tankowałem a tak to bez przerwy ogień pierwszym lub drugim pasem autobana :mrgreen: . Dziś jeszcze jadę na ten szrot po pare pierdółAfdi87 pisze:PS. Jak sie spisał mister RU w drodze do Holendernii? Żadnych niespodzianek po drodze nie miałeś?