Nowy wygląd forum
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
faken szit. Mea culpa. Faktycznie. Źle powiedziałem babeczce ( bo to Ona - graficzka ). Dobra poprawi, najwyzej doliczy mi 2 złSkuciok pisze:Dalej rażą te rozbłyski pomarańczowe, tam przecież nie ma kierunkowskazu tylko postojówka, bo to są zespolone lampy.
Mój pomysł z S Line jako S-ą z nami chyba jest ciekawy.
robi jeszcze rangi, ostatnie ikonki i ogolnie przejrzy. Poprawimy te kierunkowskazy w sensie postojowe niech sie lekko świecą bo bedzie za ciemno.
Z kołpaczkiem to nie wiem co jej powiedzieć. Daj fotkę, zeby moze jakos sprobowac wkomponować ten dekielek.
Tablice aż tak razi ? Tu chyba nie ma dramatu. Niech sobie bedzie audi80.pl
Jutro bedzie do odebrania.
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
- ma uszkodzoną alufelgę, znaczy się kołpaczek na alufeldze nie ma znaczka audi, mnie to razi 
![Obrazek]()
może spróbować z tego zdjęcia wyciąć, jest pod podobnym kątem, wystarczy że czarny środek kołpaczka wytnie...
pomysł na S-ą z nami bardzo fajny
może udało by się dorzucić emblemat <quattro> gdzieś ew. competition
![Obrazek]()
![Obrazek]()

może spróbować z tego zdjęcia wyciąć, jest pod podobnym kątem, wystarczy że czarny środek kołpaczka wytnie...
pomysł na S-ą z nami bardzo fajny
może udało by się dorzucić emblemat <quattro> gdzieś ew. competition

Ostatnio zmieniony 15 paź 2009, 22:51 przez Skuciok, łącznie zmieniany 2 razy.
Dalej mi nie lezy ten napis Audi 80 Klub Polska, a jak by go taka czcionka jak jest napisane Audi80.pl przy nazwach dzialow?
Emblemat quattro by sie gdzies przydal bo to przeciez tez scisle zwiazane z 80tkami.
A i co ten wskaznik temperatury silnika tak na zielono zalatuje. Reszta zegarow jest za malo pamaranczowa i za jasno swieca delikatnie jakos tak jak nie w 80tce.
Czcionka w nazwach dzialow mogla by byc jakas ciekawsza, no cos bardziej wypukle i z cieniem lekki, nie da sie? I w zakladchach pod topem tez czcionka mogla by byc ciekawsza.
Poztym nic nie widze i mi sie podoba.
Racja, niech sobie tak swieci ale w kolorze cieplym bialym, jak zwuykla zarowka taka zzolknieta a nie na pomaranczowo.Skuciok pisze:tam przecież nie ma kierunkowskazu tylko postojówka, bo to są zespolone lampy.
Emblemat quattro by sie gdzies przydal bo to przeciez tez scisle zwiazane z 80tkami.
A i co ten wskaznik temperatury silnika tak na zielono zalatuje. Reszta zegarow jest za malo pamaranczowa i za jasno swieca delikatnie jakos tak jak nie w 80tce.
Czcionka w nazwach dzialow mogla by byc jakas ciekawsza, no cos bardziej wypukle i z cieniem lekki, nie da sie? I w zakladchach pod topem tez czcionka mogla by byc ciekawsza.
Poztym nic nie widze i mi sie podoba.
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
http://shadowphotography.deviantart.com ... -129388484
świateł nie zmienimy. to nie grafik zrobił, takie one są na zdjęciu.
Przerabiając robia sie diody albo jakies xenony jeszcze gorzej - zalacznik
świateł nie zmienimy. to nie grafik zrobił, takie one są na zdjęciu.
Przerabiając robia sie diody albo jakies xenony jeszcze gorzej - zalacznik
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Rewelacyjny pomysł, nawet sami możemy takie ikonki porobić, jeśli będzie trzeba.luk_OP_Q89 pisze:Zauważyłem przy tematach/działach możliwośc umieszczenia prostych ikon.Może by tak zrobic ikonki jak kontrolki na desce np.dział silnik-ikonka/kontroka silnika,dział napęd kontrolka zapiętego dyfra z quattro?
- Doc
- Administrator

- Kontakt:
NIe ma problemu. Kto zorganizuje je ? Dostarczy ?luk_OP_Q89 pisze:Zauważyłem przy tematach/działach możliwośc umieszczenia prostych ikon.Może by tak zrobic ikonki jak kontrolki na desce np.dział silnik-ikonka/kontroka silnika,dział napęd kontrolka zapiętego dyfra z quattro?
Może w sieci gdzieś są kontrolki kolorowe rysunkowe ? Realne mogą być słabo sfotografowane ?