Audi ABT, SPRZEDANE !
dzieki za pozytywne opinie:)
w listopadzie przychodzi do zaplaty OC, akurat za te pieniadze kupiłbym sobie jakąś elektryke do samochodu:)
zastanawiam się nad szybami, szukam kompletu z wszystkim, ceny kolo 400zl:/
jezeli bede jezdzil jeszcze z minimum rok to chyba zaloze sobie:) tylko szkoda ze mam lusterka zwylke i bedzie trzeba chyba cos przerobic?
w listopadzie przychodzi do zaplaty OC, akurat za te pieniadze kupiłbym sobie jakąś elektryke do samochodu:)
zastanawiam się nad szybami, szukam kompletu z wszystkim, ceny kolo 400zl:/
jezeli bede jezdzil jeszcze z minimum rok to chyba zaloze sobie:) tylko szkoda ze mam lusterka zwylke i bedzie trzeba chyba cos przerobic?
Odkrecasz dwie sruby nr 12, potem koncowke drazka kierowniczego 34, lacznik stabilizatora 17, nastepnie odkrecasz nakretke pod maska 33 i wyjmujesz cala kolumne mc person, nastepnie juz na warsztacie lub gdzies indziej odkrecasz nakretke rowkowa 31, zdejmujesz sprezyne z kolumny, odkrecasz nakretke 25(dobrze miec do tego klucz taki hudrauliczny do rur) i wyciagasz amortyzator z kolumny, skladasz w kolejnosci odwrotnej <ok>
Fajne autko, wszystkie zmiany na +, nie podobaja mi sie jedynie glosniki w tylnej polce ale to kwestia gustu
Szerokosci i do zobaczenia moze gdzies na drodze
Fajne autko, wszystkie zmiany na +, nie podobaja mi sie jedynie glosniki w tylnej polce ale to kwestia gustu
Szerokosci i do zobaczenia moze gdzies na drodze
Witam, po długim czasie użytkowania Audi przez zime wymieniłem kilka rzeczy w zawieszeniu, tuleje wahacza, przegub, poduszki amortyzatorów. Oczywiście przeszedł czas na 'glebe' mała ale jest:) Auto jest twardsze, niższe (wg. producenta sprężyn) o 35mm. Przez zimę wziąłem się za polerowanie felg, szlifowanie rantów odbywało sie na samochodzie, jedno koło w powietrzu i jazda:) później wiertarka + filc(25cm) i pasta polerska:D myśle że moje dwa psy nie będą 'aż' tak bardzo bdudzić mi kół :roll:
jedno foto podglądowe, a reszta na pierwszej stronie.
oby w końcu było coraz cieplej:)
Pozdrawiam
jedno foto podglądowe, a reszta na pierwszej stronie.
oby w końcu było coraz cieplej:)
Pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
ale jak? ja miałem malowane na ala colory:P teraz po wymianie lampy prawej z klapy(40zl) mam oryginalne białe światła cofania:Plevis1991 pisze:zaŁATWIŁEŚ sobie lampe tylnia prawa na klapie courline czy nie?
już odpisałem w tamtym temacie;)Rafał 20 pisze:Możesz napisać od czego zaadaptowałeś oprawkę na dwu żarnikową żarówkę?