Audi 80 b3 Zakończenie sezonu z Vag Ostrowiec
Może i fajne ale zniszczone i jedna skrzywiona jest xD ale na razie nie będe sie przejmował felgami najpierw środek zawieszenie pare zaprawek nie chodzi o rdze a o ubytki lakieru polerka i jakieś lampy na tył a po zimie będe kombinował jakieś fele w przyszłości może całe malowanie kto wie xD pozdrawiam
Właśnie wróciłem od niuni ) powiem wam że z dnia na dzień pięknieje xD całe wnętrze wyprane pozostaje tylko zamówić podsufitkę i ją wymienić
Właśnie wróciłem od niuni ) powiem wam że z dnia na dzień pięknieje xD całe wnętrze wyprane pozostaje tylko zamówić podsufitkę i ją wymienić
xD no boczki i panele drzwiowe jeszcze planuje skórką choć z tymi panelami to zobaczę jak to będzie wyglądać a ona nie do końca koledzy taka biała ;p xD na zdjęciach tak wychodzi sam sie zdziwiłem xD heh w realu jest całkowicie inna a prawko na samochód zdałem na T oblałem xD heh gostek mnie udupił bo niby nie zachowałem bezpieczniej odległości 1 metra bo zatrzymałem sie zestawem na 1metr i 5 cm xD a kij z nim heh na t atakuje 29 jeszcze xD pozdrawiam aktualnie jestem na etapie składania podsufitki dziś szyber wsadziłem a jutro resztę podsufitki no i fotele i resztę plastików no i amory muszę zamówić
fotencje dam choć mi trochę zejdzie jeszcze muszę panele zrobić i całe Car audi zrobić razem z przewodami i niestety w tylną półkę muszę wykombinować ładne plastikowe okrągłe ramki bo Ojciec wsadził w tylną półkę 2 głośniki i to 10siatki nie wiem po co xD chyba mu 6 głośników nie wystarczało i jak je wywalę muszę coś z tymi dziurami tam zrobić mam myśl wsadzenia takich tuneli jak mają skrzynie basseflexowe albo całą