Super te ikonki wyszły
Nowy wygląd forum
Jacek ma racje. Od tych kropek w tle troche mieni się w oczach.Oofol pisze:A! Może jeszcze można by było zmienić strukturę tła - na jakieś prążki na wzór tapicerki w A80?
Miałbym jeszcze jedną sugestię. Ten napis "nieprzeczytany post" koniecznie trzeba zmienić kolor na jakiś widoczny.
Kolejna sprawa: tło postów nieprzeczytanych powinno być inne niż przeczytanych.
No i mam nadzieje, że stary (czerwono-szary) styl wkrótce będzie znowu dostępny, żebym miał do wyporu jasny na dzień, a ciemny na noc :mrgreen:
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Głośnik jest do działu car audio (wzorem był mój JBL) <ok>aldi pisze:Kolejne dwie próbne ikony, zrobione we współpracy z kubikiem dla działu Tuning i Rezanie Audi 80, Audi 90
[url=http://my_foto.webpark.pl/glosnik.png]Obrazek[/url] [url=http://my_foto.webpark.pl/klucze66.png]Obrazek[/url]
Aldi masz tu jeszcze turbinkę do działu tunning mechaniczny

Nie mam pomysłu jak zrobić coś do działu tunning wizualny
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
Lotka na pokrywę bagażnika? :roll:kubik pisze:Nie mam pomysłu jak zrobić coś do działu tunning wizualny
Do CarAudio zdała by się ikona głośnika z profilu, bo ta obecna raczej głośnika nie przypomina. Na początku myślałem, że to jakaś alufelgakubik pisze:Głośnik jest do działu car audio (wzorem był mój JBL) <ok>
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Kontakt:
teraz dorzuce swoje 2 grosze uwag:
1. na dzial car audio ikonka CAT, (domyslnie car audio tuning)
2. na dzial tuning mechaniczny ikonka abs aus (domyslnie nie grzebiemy w plastiku) lub ikonka olejarki
3. na dzial tuning wizualny ikonka otwieranego dachu z cabrio (domyslnie grzebiemy w wygladzie)
Moim zdaniem jeżeli nie podchodzą robione ikonki to lepiej odpuścić je w "Tuning i Rezanie Audi 80, Audi 90" ikony CAT i ABS zupełnie nie kojarzą się z tymi działami.UFOtm pisze:jestem za tym abysmy nie tworzyli wlasnych ikon tylko zebysmy wybrali jedynie te co pojawiaja sie w aucie
1. na dzial car audio ikonka CAT, (domyslnie car audio tuning)
2. na dzial tuning mechaniczny ikonka abs aus (domyslnie nie grzebiemy w plastiku) lub ikonka olejarki
3. na dzial tuning wizualny ikonka otwieranego dachu z cabrio (domyslnie grzebiemy w wygladzie)
Niech zostaną te w dziale technicznym.