Nowy wygląd forum
Wszystko można tylko musimy określić co do czego.IC69 pisze:Szanuję wysiłek chłopaków jaki włożyli w ten projekt, ale niech wszystko wygląda jak jedna całość.spiczi pisze: koledzy napracowali sie przy tych ikonkach i ja bym je zostawil
Czy można by dorobić ikony wzorem tych oryginalnych?
Narysuje co tylko chcecie, albo akceptujemy propozycję UFOtm albo dajecie jakieś swoje.
Czekam w pogotowiu.
- Oofol
- Forum Audi 80

- Kontakt:
Ta pierwsza ikonka głośnika wygląda jak bęben hamulcowy..
Druga jakoś jak dla mnie nieco wieśniacko...
A co z tym topem? Nie będzie już żadnych zmian? Bo jakoś nie tworzy do końca całości z resztą stylu - ta "zorza" nieco mi się z weselem w remizie kojarzy...
I nadal czcionka o której pisałem ja UFOtm i inni...
Druga jakoś jak dla mnie nieco wieśniacko...
A co z tym topem? Nie będzie już żadnych zmian? Bo jakoś nie tworzy do końca całości z resztą stylu - ta "zorza" nieco mi się z weselem w remizie kojarzy...
I nadal czcionka o której pisałem ja UFOtm i inni...
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Doc
- Administrator

- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
aldi, brakuje mi ikonki długich świateł w odpowiednich rozmiarach. Nie dałeś jej w paczce. Póki co robiłem jakoś, ale jest ona za duża.
Uważam, że należałoby zrobić ikonki dla forum Tuning i Rezanie. Wcale moim zdaniem nie musza to być stricte ikony z kontrolek. Ten głośnik i klucze moim zdaniem są ok.
Muszę popracować nad nią.IC69 pisze:Co się stało z drugą szukajką, czy w fazie końcowej będzie ona dostępna?
Uważam, że należałoby zrobić ikonki dla forum Tuning i Rezanie. Wcale moim zdaniem nie musza to być stricte ikony z kontrolek. Ten głośnik i klucze moim zdaniem są ok.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
a może by tak przesunąć te ikony o jedną kolumnę w lewoj? czyli wpakować je tam gdzie teraz jest znaczek OOOODoc pisze:aldi napisał/a:
Nie wydaje się wam że ikonka od układu hamulcowego i ładowania są trochę za duże lub wydają się masywniejsze od innych?
Chyba nie. NIe wiem tylko czy całosci ciutkę nie zmniejszyc ?
wtedy nic by sie nie rozjeżdżało
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

W tym nowym stylu nie działa przyczyna zgłaszania postu - nie wyświetla się ona w okienku. Poza tym nie widać który post jest zgłoszony, a który nie.
Przydałoby się również zmienić kolor czcionki w okienku, o którym mowa wyżej, bo czerwoną czcionkę na czarnym tle ciężko się czyta.
O tym, że post nieprzeczytany nie jest wyraźnie odróżniony od przeczytanego, to już pisałem wcześniej.
Przydałoby się również zmienić kolor czcionki w okienku, o którym mowa wyżej, bo czerwoną czcionkę na czarnym tle ciężko się czyta.
O tym, że post nieprzeczytany nie jest wyraźnie odróżniony od przeczytanego, to już pisałem wcześniej.