..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Podniecacie się tym zderzakiem... Inny użytkownik "Polskich dróg" tego nie zauważy 8-) , bo zderzak jak zderzak..... każdy go ma ... a z lampami to autko się wyróżnia i jest "inne" od pozostałych.... <ok> Czyż nie jest tak ? <nunczako>SowaBezOka pisze:ogolnie gratki za furmanke... z checia chapnalbym tylni zderzak <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
KIEDYŚ* tez sie jaralem us/japan, ale przeszlo z biegiem czasu. Mala kwadratowa rejestracja wszystko psuje (powtorze - w moich oczach i w moim guscie) bardziej podchodzi mi zrezanie a'la A6, nieco nizej w moim rankingu A8, ale to juz wiecej rezania i szpachli.
Co do zderzaka tylnego to... gdybys widzial seryjne zwykle audi (sedan) z przednim zderzakiem od compi z seryjnym tylnym zderzakiem... :lol:
legenda:
* - KIEDYŚ - czas nieokreślony, którego mówiący nie może lub nie chce zidentyfikować.
Co do zderzaka tylnego to... gdybys widzial seryjne zwykle audi (sedan) z przednim zderzakiem od compi z seryjnym tylnym zderzakiem... :lol:
legenda:
* - KIEDYŚ - czas nieokreślony, którego mówiący nie może lub nie chce zidentyfikować.
-
- Forum Audi 80
stad takie przekonanie:
...
Ale dobra, odpuszczam... nawet moja dziewczyna nie chce juz patrzec i sluchac jak widzi jakies audi i mowie jej... "zoba, zoba na ten zderzak"
<ok>Podniecacie się tym zderzakiem... Inny użytkownik "Polskich dróg" tego nie zauważy , bo zderzak jak zderzak..... każdy go ma
...
Ale dobra, odpuszczam... nawet moja dziewczyna nie chce juz patrzec i sluchac jak widzi jakies audi i mowie jej... "zoba, zoba na ten zderzak"