SowaBezOka pisze:stad takie przekonanie:
<ok>Podniecacie się tym zderzakiem... Inny użytkownik "Polskich dróg" tego nie zauważy , bo zderzak jak zderzak..... każdy go ma
...
A i tu jesteś w błędzie Bo widziało się i mało to, macało <ok>
Ale dobra
PozdrOooo
..::Competition quattro by ezu::.. Napisy końcowe
Dokładnie, każdy ma swoje w głowie i tak mi się to widzi. Jak się komuś nie podoba to trudnogornik pisze:masz taki projekt (Twój wybór, każdy wybiera swoją drogę <ok> )
Dziś zrobię takie zdjęcie bo czekałem aż się wszystko ułoży. Amorki to Sachs Advantage, gazówki o sportowej charakterystyce idealne pod Compi/S2 8-)SIDNEY85 pisze:Pokaz zdjecia przodu chce zobaczyc jak teraz siedzi i powiedz mi jeszcze widze ze kupiles urzywane sprezyny i amorki nowe gazowe z krotszym skokiem czy normalne ?
... Sprężyny to weitecki :?:Ezumaru pisze: Dziś zrobię takie zdjęcie bo czekałem aż się wszystko ułoży. Amorki to Sachs Advantage, gazówki o sportowej charakterystyce idealne pod Compi/S2 8-)
A amorki po prostu o skróconej charakterystyce skoku czy po po prostu nowe amorki nie sportowe a do tego sprężyny obniżające weiteca :?:
To błąd bo w katalogu istnieje rubryka S2/Competition:SIDNEY85 pisze:Sprezyny kupiles do wersji 2.0 16v quattro i tyle bo do wszystkich firm jakich pisze o zawieszenie to mowia ze nie maja do Competition
Bilstein B6 i B8 oraz Sachs Advantage (a w niej te amorki)
Dodam jeszcze, że dziś ustaliłem, że mamy nawet inne przeguby niż zwykłe 2.0 16v, w katalogu jest specjalna rubryka dla 2.0 16v z seryjnymi kołami 16".
Pozdro.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
gornik masz racje - w katalogu jest rubryka S2/Compi - prawda, święta prawda:)
EZUMARU - Compi z tymi lampami w stylu US/Japan jak najbardziej na tak:) choć jestem zwolennikiem wszystkiego ORI ale tu ustąpię bo na prawdę bardzo ładnie prezentuje się Compi z tyłem z innego kontynentu:) POZDRAWIAM i szerokości życzę..
EZUMARU - Compi z tymi lampami w stylu US/Japan jak najbardziej na tak:) choć jestem zwolennikiem wszystkiego ORI ale tu ustąpię bo na prawdę bardzo ładnie prezentuje się Compi z tyłem z innego kontynentu:) POZDRAWIAM i szerokości życzę..
Zdjęcia będą na dniach, muszę tylko jeszcze jedną rzecz ogarnąć.SIDNEY85 pisze:Zapiodaj foty z przodu i boku auta jak siedzi, kiedy tyl zakladasz ???
W połączeniu z obrysówkami z przodu tworzy to spójną całość i muszę przyznać że teraz moja Compi wzbudza spore zainteresowanie jak się turla po okolicy. Nawet miałem sytuacje że na autostradzie jakieś chłopaki w BMW zwolnili jak przelatywali lewym pasem żeby się poprzyglądać itd. , pozdro dla nich, he.DJ_Tomek pisze:na prawdę bardzo ładnie prezentuje się Compi z tyłem z innego kontynentu:)