[Cabrio b4 2.2 turbo] nowy nabytek
[Cabrio b4 2.2 turbo] nowy nabytek
Ostatnio zakupiłem Audi 80 Cabrio z silnikiem z S2, na chwilę obecną jest jeszcze kilka rzeczy do zrobienia w niej, ale mam nadzieję, że z biegiem czasu uda mi się ją doprowadzić do stanu idealnego ;]
Rok produkcji: 1991
Model: 80 B4 Cabrio
Silnik: 2.2 Turbo 250KM
Kolor: pomarańczowy
Wyposażenie:
-skórzana tapicerka
-centralny zamek
-el. lusterka
-reflektory soczewkowe
-wspomaganie kierownicy
-ABS
-el. szyby x4
-Radio CD +zmieniarka
-TV
-podgrzewane fotele
-kierunkowskazy w zderzaku
-przednie przeciwmgielne w zderzaku
-zegary pokazujące: ciśnienie oleju, temp oleju, stan akumulatora, ciśnienie turbinki
-ringi na zegarach
Dodaje krótki filmik:
http://w892.wrzuta.pl/film/6w63wQ3eFzG/ ... _2.2_turbo
Jak widać kilka rzeczy jest jeszcze do zrobienia, napiszcie co sadzicie na temat tego samochodu, nawet krytyka jest mile widziana, ponieważ będę wiedział na czym stoję
Rok produkcji: 1991
Model: 80 B4 Cabrio
Silnik: 2.2 Turbo 250KM
Kolor: pomarańczowy
Wyposażenie:
-skórzana tapicerka
-centralny zamek
-el. lusterka
-reflektory soczewkowe
-wspomaganie kierownicy
-ABS
-el. szyby x4
-Radio CD +zmieniarka
-TV
-podgrzewane fotele
-kierunkowskazy w zderzaku
-przednie przeciwmgielne w zderzaku
-zegary pokazujące: ciśnienie oleju, temp oleju, stan akumulatora, ciśnienie turbinki
-ringi na zegarach
Dodaje krótki filmik:
http://w892.wrzuta.pl/film/6w63wQ3eFzG/ ... _2.2_turbo
Jak widać kilka rzeczy jest jeszcze do zrobienia, napiszcie co sadzicie na temat tego samochodu, nawet krytyka jest mile widziana, ponieważ będę wiedział na czym stoję
Ostatnio zmieniony 24 paź 2009, 16:48 przez Guti89, łącznie zmieniany 1 raz.
- siwusek216
- Forum Audi 80
muszę powiedzieć że przy równej nawierzchni z trakcja nie ma żadnego problemu, gorzej już w naszych polskich koleinach, troszkę zaczyna trzepać na boki przy przyśpieszaniuLustra RS i prawie wszystkie graty zewnętrzne FL tylko tylny zderzak sie az prosi o zmianę, a jak z trakcja przy ośce? Fura pewnie wzbudzi wiele kontrowersji.
jeszcze dzisiaj może nagram jak pracuje silnikNagraj film jak to chodzi i jeździ:) Chciał bym to zobaczyć...przyspieszenie;P Lipa ze komora silnika nie jest pomalowana w pomarancz:/
navi trzeba troszkę lepiej ustawić, a obudowę panelu z przyciskami muszę wymienić, ponieważ jest odłamana i dlatego takie puzzleMasz autko z super silniczkiem. Trochę pracy jest przed Tobą jak wspomniałeś. Konsola środkowa ma fajne navi lecz wygląda jak puzzle, strasznie krzywo spasowane jest tam wszystko. Podoba mi się kolorek. Doprowadź ją do ładu i składu a będzie miód malina
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Tak tak teraz każdy będzie lizał dupę, a jak był temat w dziale kupujemy audi czy jak tam to każdy jechał po tym aucie hahaha
Ostatnio zmieniony 24 paź 2009, 16:56 przez Krycha, łącznie zmieniany 1 raz.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
Ja powiem tak, to auto wg mnie zawsze bylo godne uwagi, pod warunkiem ze jest ogarniete i nie bedzie stwarzac wielu problemow podczas eksploatacji. O silnik zadbaj bo to nie tania w naprawie rzecz a pozatym niewielu ludzi wie do czego i czym tam sie dotknac, na filmku slychac ze ktorys pasek chyab do naciagniecia i popychacze zaworowe sa wypracowane. Kolor fajny, fajne jasne wnetrze oprocz drewna ktore nigdy mi sie nie bedzie podobac ale to kwestia gustu, siatexowaty grill do wymiany na oryginal, felgi kwestia gustu, ja mysle ze przy takiej mocy to na polskich drogach niestosowne sa siedenastki z naciagnieta opona na profilu 40 bo by je zaraz szlag trafil. Auto ma wiele mankamentow ktore trzeba poprawic jak np. brakujaca listwa przy progu czy to wogole niespasowane navi. Generalnie z twojej wypowiedzi, zdjeci i filmiku auto wyglada gorzej niz na aukcji,niestety no ale kazdy chyba wie ze tak jest w 99% przypadkow. Czas pokaze. Powodzonka .