to dopiero poczatekspiczi pisze:Mi też dziś wyskoczyło okienko z 15 postami które Ufotm zgłosił <ok>
Nowy wygląd forum
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
OT
/proszę nie robić ortografów, bo później Ufotm zgłasza i trzeba po modach poprawiać
//spiczi
Pousuwaliście te posty?spiczi pisze: dziś wyskoczyło okienko z 15 postami które Ufotm zgłosił
/proszę nie robić ortografów, bo później Ufotm zgłasza i trzeba po modach poprawiać
Ostatnio zmieniony 25 paź 2009, 15:57 przez IC69, łącznie zmieniany 1 raz.
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
kolego bez obrazy, wiem ze jest spam w dziale rezanie. teraz zgłaszasz posty z polerki felg, gdzie temat ma 47 str i 3/4 to spam, ale zeby go usunąc trzeba kazdy post po kolei usuwać.UFOtm pisze:to dopiero poczatekspiczi pisze:Mi też dziś wyskoczyło okienko z 15 postami które Ufotm zgłosił <ok>hehe
chyba ze da sie zaznaczyc wszystkie posty na raz i je usunąc :?: , bo ja o niczym takim nie wiem :roll:
próbowałem scalić posty te spamowe do jednego i może wyedy by odrazu usunął, ale jak zaznacze posty i dam scal o wyskakuje "nie znaleziono forum" <osohozi>
chyba nie ma takiej możliwościchyba ze da sie zaznaczyc wszystkie posty na raz i je usunąc :?: , bo ja o niczym takim nie wiem :roll:
szkoda, że link nie prowadzi do strony w temacie, na której jest zaznaczony post. przy temacie, który ma 47 stron, odnalezienie zaznaczonego posty, to niezła zabawaspiczi pisze:temat ma 47 str i 3/4 to spam,
to scalanie postów w ogołe działa :?: mi się nigdy nie udało scalić żadnego postu :roll:spiczi pisze:próbowałem scalić posty te spamowe do jednego i może wyedy by odrazu usunął, ale jak zaznacze posty i dam scal o wyskakuje "nie znaleziono forum" <osohozi>
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
ale usunięcie np 15str , gdzie na każdej jest np 15 postów, to ze 2 godziny klikania <osohozi> :shock: :-xgrze pisze:szkoda, że link nie prowadzi do strony w temacie, na której jest zaznaczony post. przy temacie, który ma 47 stron, odnalezienie zaznaczonego posty, to niezła zabawaspiczi pisze:temat ma 47 str i 3/4 to spam,
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
Najlepiej wyłączyć możliwość odpowiedzi w tematach (bo komuś się to nie podoba) i po sprawie, forum umrze śmiercią naturalną.
Kto tu jest moderatorem i do kogo należy ostatnie zdanie?bo później Ufotm zgłasza
Znalazł się nieomylny.proszę nie robić ortografów, bo później Ufotm zgłasza i trzeba po modach poprawiać
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Moim zdnaiem to, to co było ileś tam czasu temu to należałoby zostawić w spokoju. Ponoć prawo nie może działać wstecz :lol: . Proponuję zająć się nowymi tematami i w nich pilnować ładu.
Co do linków zgłaszania to faktycznie kiedyś działało to doskonale klikałes w link i byłeś na zgłoszonym poście od jakiegoś czasu to nie działa i faktycznie przy tematach które zajmują kilkanaście stron jest to męczoące.
Tyle ode mnie.
Co do linków zgłaszania to faktycznie kiedyś działało to doskonale klikałes w link i byłeś na zgłoszonym poście od jakiegoś czasu to nie działa i faktycznie przy tematach które zajmują kilkanaście stron jest to męczoące.
Tak, działa tylko trzeba troche poćwiczyć.grze pisze:to scalanie postów w ogołe działa mi się nigdy nie udało scalić żadnego postu
Tyle ode mnie.
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Nadwozie: Coupe quattro
- Kontakt:
ps. dzialamy dalej
UFOtm, ja mam do Ciebie prośbę. jak już zgłaszasz jakieś ortografy w temacie, co ma pare stron, to napisz chociaż na której stronie jest post, o który Ci chodzi. niestety przenosi nas na pierwszą stronę zamiast na tą właściwą i potem ciężko jest znaleźć to, co zaznaczyłeś :roll:ps. dzialamy dalej- nie jestem nieomylny, ale wyroznienie zobowiazuje...
-
UFOtm
- Moderator

- Imię: Michał
- Nadwozie: Coupe quattro
- Kontakt:
Oki nie ma problemu...troche to bez sensu ze zglaszam post a wy nie wiecie ktory to... to po jaka cholere jest ten znacznik w kazdym poscie...grze pisze:UFOtm, ja mam do Ciebie prośbę. jak już zgłaszasz jakieś ortografy w temacie, co ma pare stron, to napisz chociaż na której stronie jest post, o który Ci chodzi. niestety przenosi nas na pierwszą stronę zamiast na tą właściwą i potem ciężko jest znaleźć to, co zaznaczyłeś :roll:ps. dzialamy dalej- nie jestem nieomylny, ale wyroznienie zobowiazuje...
dzięki <ok>

jak już znajdziemy właściwą stronę w wątku, to wiemy który to post, bo ikonka z boku miga. problem polaga na tym, że żeby znaleźć tą migającą ikonkę, trzeba przejrzeć wszystkie strony tematuUFOtm pisze:Oki nie ma problemu...troche to bez sensu ze zglaszam post a wy nie wiecie ktory to... to po jaka cholere jest ten znacznik w kazdym poscie...