[ COUPE spec. U.S.A ]
Nowy właściciel wita, wiele osób widzę boi się o losy auta :roll: ale trafiło w dobre ręce. LU_ANGEL dużo do zrobienia przy aucie mi nie zostawił - trzeba dopracować stan techniczny, oraz lakierek i wnętrze.
Pierwsza rzecz - gleba
Na dniach do środka wpadną skórzane kubły recaro z S2, a w między czasie trwają prace nad car audio, oraz szukam innej felgi. Azevy idą na sprzedaż.
Pozdrawiam
Pierwsza rzecz - gleba
Na dniach do środka wpadną skórzane kubły recaro z S2, a w między czasie trwają prace nad car audio, oraz szukam innej felgi. Azevy idą na sprzedaż.
Pozdrawiam
- michael80b3
- Forum Audi 80
Ja mialem okazje ogladac Coupe na żywo. Zobaczylem jak przyjechalo sobie na parking do TESCO :lol: Jaki ten swiat maly. Rozmawialem z nowym wlascicielem czyli z mkwaskiem. Aluflegi Azevy sa na sprzedaz a zamiast nich bedzie tuningowa klasyka. Wiecej nie zdradzam, niech nowy wlasciciel sam powie co bedzie robil. Auto wyroznia sie poprzez czarne soczewki i blende USA no i ze jest zglebione.
Witam Byłeś w Bielawie na zlocie, zaparkowałeś na przeciwko nas i jakoś nie wykazałeś entuzjazmu żeby podejść przywitać sie i pogadać A auto zwróciło odrazu na siebie uwagę, może wstydliwy jesteś
Auto widziałem na żywo, jest cacy Zaliczyłeś jakąś jamę na drodze bo felgę masz walnientą, a kółka są fajne, ale AZEV bardziej mi leżały, ale auto jest twoje i ma się tobie podobać.
Ma nowy lakier?
Zrobiłem ci fotki na hamowni, są wklejone.
Auto widziałem na żywo, jest cacy Zaliczyłeś jakąś jamę na drodze bo felgę masz walnientą, a kółka są fajne, ale AZEV bardziej mi leżały, ale auto jest twoje i ma się tobie podobać.
Ma nowy lakier?
Zrobiłem ci fotki na hamowni, są wklejone.