proponowałbym temu userowi zablokować możliwość dodawania ogłoszeń. nie dość, że zrobił Skuciok'a w *****, to jeszcze z tymi jego ogłoszeniami są same problemy, a to czegoś w nich brakuje, a to coś jeszcze...Skuciok pisze:Bardzo bym prosił was Moderatorzy i Sympatycy na zwrócenie uwagi na gościa TRZMIELU240684. Czasem sprzedaje jakieś rzeczy. Totalnie niesłowny koleś. Umawiasz się z nim na towar a on ma to ogólnie rzecz biorąc w poważaniu.
Na szczęście nie straciłem $ ale przestrzegam przed tym gościem.
Poniżej jest PW jaki mu wysmarowałem, jest tam cała historia kontaktów z tymże "przedsiębiorcą".
Witaj.
W zasadzie nie wiem co napisać. Może więc przytoczę historię naszych wiadomości na PW.
2009-09-28, 12:21
Skuciok napisał/a:
Biorę ori kołpaki jeśli jeszcze są.
Kasę wpłaciłbym końcem tygodnia jeśli to nie problem.
Pozdrawiam
Adam H.
2009-09-28, 12:52
TRZMIELU240684 napisał/a:
Dobra to nie problem. tylko ja jestem w tej chwili w domu a kołpaki są u narzeczonej. wysłał bym je tak za 2 tygodnie bo jestem po operacji
2009-09-28, 13:02
Skuciok napisał/a:
Ok. To zaklepuję. Proszę się odezwać jak już będziesz w domu. Będziemy finalizować sprawę.
Adam H.
2009-09-28, 13:07
OK.TO USUWAM OGŁOSZENIE
Z naszej rozmowy wynikało jednoznacznie że chcę kupić te kołpaki i oczekuję na kontakt z Twojej strony. Całość pokazała jak traktujesz klienta, zupełnie bez sensu, do kitu z takimi interesami.
Witam. Pytałeś się mnie kiedyś o kołpaki do audi 80 b4. Niestety zostały sprzedane na allegro ale mam do sprzedania kołpaki też orginalne ale że do a4. jeden kołpak ma lekkie pęknięcie. cena to 100zł +przesyłka 20 zł. jak jesteś zainteresowany to daj znać.
Proponowanie w tej sytuacji jakichś tam kołpaków z A4 jest wg mnie czystą bezczelnością z Twojej strony. Będziesz odradzany przeze mnie na każdym kroku, totalna czarna lista.
Adam H.
Zgłoś nadużycie lub złe zachowanie usera - (Historia)
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
z wróć cie im uwagę bo zaraz się będą kłucić a to chyba nie odpowiedni temat do tego typu rzeczy https://audi80.pl/ku-pamieci-pawlo99 ... htm#373891
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Panowie któryś raz chłopak daje popis własnej głupoty,ile razy spotykam posty tego urzytkownika w dyskusji tyle razy podpada.Jakiś aspołeczy,niedowartościowany...
https://audi80.pl/ku-pamieci-pawlo997-vt35263,45.htm
https://audi80.pl/ku-pamieci-pawlo997-vt35263,45.htm
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wiem, zauważyłem.spiczi pisze:ktoś juz wcześniej tam pozamiatał, bo była jeszcze jedna wypowiedź lu_angel ale już przed południem znikła
No ma, ale za bardzo niema za co dać mu drugie, no chyba, że za brak wychowania, a raczej wyczucia. Jak znowu będzie fikał, to trza go będzie opierdolić przez PW.grze pisze:ten LU_ANGEL już ma jednego warna
IC69, e tam nie ma za co. pruł się coś do luk_OP_Q89 na forum wiec chociażby za to. poza tym brak szacunku dla innych Klubowiczów, to też niestosowanie się do regulaminu.IC69 pisze:grze napisał/a:
ten LU_ANGEL już ma jednego warna
No ma, ale za bardzo niema za co dać mu drugie, no chyba, że za brak wychowania, a raczej wyczucia. Jak znowu będzie fikał, to trza go będzie opierdolić przez PW.
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Wiem, doczytałem się tego w cytacie luk'a. No pierdolnięty gość i tyle, co tu dużo gadać.spiczi pisze:Lu_angel coś koło 9tej nasrobał troche nie stosownego posta oceniając ze skoro paweł odszedł przez dziewczyne to ze miał słabą psychike. i to własnie usunął kokolino.
Ps:
Zauważyliście, że zacząłem używać wulgaryzmów? Bardzo proszę Szacowne Towarzystwo o wyrozumiałość :->
-
spiczi
- Forum Audi 80

- Imię: Kris
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 1.6 JK
uschnąłem posta kolegi
https://audi80.pl/myszon90,u,7654.htm
który oceniał to co zrobił pawlo997 i ton i sens jego wypowiedzi nie był ok.
który oceniał to co zrobił pawlo997 i ton i sens jego wypowiedzi nie był ok.