[Cabrio b4 2.2 turbo] nowy nabytek
A nie zna może ktoś w okolicach Częstochowy mechaników którzy się dobrze znają na takich silnikach? Bo mimo iż mojemu mechanikowi zawsze powierzałem moje 1.9TD i odwalił zawsze świetna robotę, to jednak wolałbym, aby przy tym silniku grzebał ktoś z większym doświadczeniem, a więc jeśli ktoś zna jakiś dobry warsztat to niech da znać
silnika pozazdrościć sam takiego szukałem,niestety nieznalazłem w takim stanie jakim chciałem.Kolor bajka,fele do wymiany w srodku pare mankametu jet ale napewno się z nimi uporasz,a tak po za tym słowa kieruje do forumowiczów,jeżeli ktoś uwielbia audi to kasa niegra roli w doprowadzeniu auta do stanu rzeczywistego,pewnie niektórzy z was więcej kasy włożyli w swoje audice żeby lepiej wyglądały niż Guti będzie musiał włożyć(bez obrazy) pozdro!!!
Nypel1 masz rację że jak ktoś kocha audi to nie patrzy ile w nie włoży, ja jak kupiłem mój pierwszy samochód którym było audi 80 1.9TD, to tapicerka była zjedzona przez myszy, szyby były powybijane i ogólnie taka ruina była, no ale kupiłem go za grosze i bylem bardzo z niego zadowolony, bardzo wygodne autko, dziś wszystko już ma w stanie idealnym i myślę że jeszcze nim troszkę pojeżdżę
dokładnie sam miałem kiedyś cabrio i szczerze trochę się wrypałem bo był to sładak,do zrobienia było bardzo dużo ale się z wszystkim po trochu uporałem i zawsze co kupię inny model audi zawsze jest coś do zrobienia no ale lubuje się w starszych modelach więc zawsze będzie dużo do zrobienia,kasy za dużo niemam ale to uwielbiam i zawsze jakiś grosz się skręci
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
...pewnie teraz masz dylemat czy ciągnąć ten projekt dalej czy jak najszybciej dać sobie spokój i sprzedać - ja przynajmniej tak miałem. Każdy mechanik do każdego zaciągałem auto mówił to samo: "podszykuj i sprzedaj". Ale tak nie zrobiłem auto naprawiłem i mimo że jeszcze jest trochę pracy to jestem b. zadowolony. Jeżeli twoje audi to coś więcej dla ciebie, życzę powodzenia w sensie pozytywnym i wygranej w totka. Odszykuj furę. Felgi mi się podobają myślę, że nawet pasują do tego koloru. Środek to rzecz gustu ja preferuje ascetyczne rajdowe wnętrza. W cabrio środek to coś więcej niż tapicerka i fotele więc powinien zachwycać wypasem. Odnośnie trakcji: jeżeli faktycznie ten motor generuje 250 KM to po remoncie odpowiednie zgranie zawieszenia, dobre gumy i chyba powinno być dobrze.
Jeszcze raz powodzenia. Pozdrawiam Grzegorz
Jeszcze raz powodzenia. Pozdrawiam Grzegorz
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Skoczyles Kolego na gleboka wode i z tego tytulu gratuluje Ci odwagi tudziez zycze duzo wytrwalosci popartej $$$. Za wlasne PLNy nigdy nie kupilbym cabrio z takim silnikiem a juz na pewno nie w takiej kombinacji kolorystycznej bo na czarnych felgach ten i tak masywny samochod wyglada masakrycznie ociezale co nie zmienia faktu iz jestem zdania ze 'de gustibus non disputandum est' i 3mam kciuki za pomyslne ukonczenie Twojego projektu <ok>
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
Już na temat tego auta pisałem jak było w linku w dziale kupujemy.
Fura jest z wiochy pod Opolem z mojej strony miasta że tak powiem,więc znam z widzenia i słyszenia(silnika nie zazdroszcze,konkretnie tego egzemplarza).
Auto dość kontrowersyjne ale orginalne.
Mnie osobiście nie podchodzi,rzecz gustu.
Sprawdz w jakich ilościach wciąga olej.
Mam nadzieje że fura nie składa się z wiadra szpachli i umierającego motorka.
Przekonasz się w pierwsze 3 miesiące,powodzenia <ok>
Fura jest z wiochy pod Opolem z mojej strony miasta że tak powiem,więc znam z widzenia i słyszenia(silnika nie zazdroszcze,konkretnie tego egzemplarza).
Auto dość kontrowersyjne ale orginalne.
Mnie osobiście nie podchodzi,rzecz gustu.
Sprawdz w jakich ilościach wciąga olej.
Mam nadzieje że fura nie składa się z wiadra szpachli i umierającego motorka.
Przekonasz się w pierwsze 3 miesiące,powodzenia <ok>