Jutro po robocie jade do dziada bo słyszałem od kumpli, że nowe dwie 80 przywieźli na rozkręcanie <ok> więc może cos ciekawego będzie i mi sie uda pierwszemu to zabrać
Shutter, dziękuje bardzo za opinię. Mody trwały tak długo jak mi na to czas pozwalał i jak długo musiałem kompletować graty. Na PW wysłałem Ci co oznaczają AC oraz BC
no to rozumiem ze trudno do określenia no ale z czasem kroczek po kroczku i wyszło
cudeńko z tego fajny kolor ma. Plus te obicia w środku, bardzo ładnie to wszystko wygląda. Aż chce się wsiaśc
A kij, postanowiłem kupić drugi komplet lamp moich w razie "WU"... Na allegro znów się pojawiły i trzeba było się szybko zastanowić nad nimi. Cena nie odstrasza aż tak mocno więc klik na kup teraz i teraz czekam aż paczucha dolizie do mnie do Dronten w Holandii :mrgreen: . Plany co do lamp :
Jak Panowie chcieli bede robił je na Black na wzór taki jak ma Dziki - dla mnie idealnie to kolega zrobił.
Druga sprawa to muszę zrezać przesłonę soczewki tak jak to jest w instalacji xenonowej czyli nie ___/ tylko __/-- czyli :
Ty Kamil masz tam robotę tez dla mnie w tej Holandii bo ja widzę że jak tam jesteś to sporo rezasz i masz flotę na to to może i ja bym troszki dorobił na mody