[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Będzie, Audi Betawujo1 pisze:a radyjko będzie ori ???
Miała, nie odpalała nawet na lince, wymieniłem świece, przewody kopułke palec, okazało się że winny był czujnik położenia wału - pierdoła za 70 zł a napsuła mi wiele zdrowia, i swego czasu byłem nieźle wnerwiony przez to na to auto. Poza tym ma swoje kaprysy, obrotomierz zawsze rano jest zawieszonym, trzeba puknąć palcem w szybkę to zaczyna działać :lol:wujo1 pisze:i dlaczego złośnica czyżby miała swoje kaprysy
Nowe mody w Audicy:
Kierownica z Cabrio - świetnie leży w dłoniach, poprzednio miałem do czynienia z dwoma modelami kierownic Raid'a i przyznaje że nie ma porównania do tej.
oryginalne radio Philips Audi Beta - moim zdaniem jedno z ładniejszych seryjnych radyjek do 80ki, co ciekawe mam tylko fabryczne głośniki w desce i na poprzednim kaseciaku Sony grały one gorzej niż na tym seryjnym. Brakuje mi jeszcze oryginalnych do tyłu.
wreszcie ori grill z chromowanymi pierścieniami, udało mi się także zdobyć kratki w zderzak, oraz podkładkę pod tablicę.
Plan na kolejne miesiące to zegary dodatkowe. Po zimie Kamei
Kierownica z Cabrio - świetnie leży w dłoniach, poprzednio miałem do czynienia z dwoma modelami kierownic Raid'a i przyznaje że nie ma porównania do tej.
oryginalne radio Philips Audi Beta - moim zdaniem jedno z ładniejszych seryjnych radyjek do 80ki, co ciekawe mam tylko fabryczne głośniki w desce i na poprzednim kaseciaku Sony grały one gorzej niż na tym seryjnym. Brakuje mi jeszcze oryginalnych do tyłu.
wreszcie ori grill z chromowanymi pierścieniami, udało mi się także zdobyć kratki w zderzak, oraz podkładkę pod tablicę.
Plan na kolejne miesiące to zegary dodatkowe. Po zimie Kamei
Jako że na forum są osoby co siedzą bardziej w tuningu niż ja ma pytanie :
da się zrobić to auto na Cult'a ? Ja bym widział to tak:
-na zewnątrz skompletowałem juz wszystkie oznaczenia chromowane , dodałbym jeszcze listwy chromowane z 90ki. Zderzaki zostawiłbym czarne, nie zakładałbym dokładek, wszystkie lampy w oryginale tak jak jest teraz, dałbym dwie końcówki wydechu z kwasówki wypolerowanej.
-zawieszenie i koła - obniżyć -40mm , zostawiłbym te koła co mam, kiedyś jak będę miał wiekszą kasę to RSy
- we wnętrzu w jakiś sensowny sposób połaczyć kolor czarny z beżowym, coś takiego jak jest na osłonach słupków, czyli np fotele i boczki i tunel w beżu reszta czarna, plus jakies dodatki z epoki, nie wiem może koraliki na siedzenia itd.
-po maską polerka tego co się da i skromny clean look
Ocencie czy takie auto chociaz trochę wyróżniałoby się od tego co jest na forum
da się zrobić to auto na Cult'a ? Ja bym widział to tak:
-na zewnątrz skompletowałem juz wszystkie oznaczenia chromowane , dodałbym jeszcze listwy chromowane z 90ki. Zderzaki zostawiłbym czarne, nie zakładałbym dokładek, wszystkie lampy w oryginale tak jak jest teraz, dałbym dwie końcówki wydechu z kwasówki wypolerowanej.
-zawieszenie i koła - obniżyć -40mm , zostawiłbym te koła co mam, kiedyś jak będę miał wiekszą kasę to RSy
- we wnętrzu w jakiś sensowny sposób połaczyć kolor czarny z beżowym, coś takiego jak jest na osłonach słupków, czyli np fotele i boczki i tunel w beżu reszta czarna, plus jakies dodatki z epoki, nie wiem może koraliki na siedzenia itd.
-po maską polerka tego co się da i skromny clean look
Ocencie czy takie auto chociaz trochę wyróżniałoby się od tego co jest na forum
-
- Forum Audi 80