[Audi 80 B4 Competition][SWAP] by Słonik
Widzisz Tomku i to jest powód dla którego nie chce swapu w tym aucie, mocne TDI bardzo chętnie, mocna turbo benzyna przemawia do mnie jeszcze bardziej ale jeszcze nie teraz i nie w tym aucie, kiedyś przyjdzie na to czas . V-tec'i dogania, V6 dogania, VR6 dogania, 1.8T dogania, TDI AFN dogania, na razie wystarczy. <ok>gornik pisze:No ACE jest jaki jest, ale w końcu to limitowane auto i jeden ból, dla którego warto zachować ten motor.
Kolega gornik ma racje, to nie był spot Compi, srebrna to Coupe quattro AAH, czerwona to moje Compi ACE a czarna to Cabrio ABC.
Zdjęcia by kacper85 "delikatnie" edytowane przeze mnie 8-) .
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 20:39 przez Słonik, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
...a bylyby, gdyby mnie ktos posluchal jak prosilem zebyscie ustawili samochody jak ludzie zamiast rozrzucac po parkingu. po prostu karygodna niesubordynacja :mrgreen:kacper85 pisze:Oj To musze interweniować i wejść z moim prawem autorskim bo deejay-a już nie było gdy osobiście robiłem te zdjęcia.Słonik pisze: Zdjecia by deejay.ftb "delikatnie" edytowane przezemnie 8-) .
Obrazek
Do tego trio brakuje jeszcze Audi RS2 w kolorze RS Blau. I to bylyby wszystkie wersje nadwoziowe B4 razem. Koledzy nie przerabiajcie swoich Competition quattro tak radykalnie. Przypominam ze to wersja limitowana i za pare lat bedzie to rarytas. Tak wiec wkladanie innego silnika pod maske uwazam za profanacje. Jak Competition to tylko z 2.0 16V ACE.
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Niki20 pisze: Odezwał się ten co się autem mało interesuje. :mrgreen: :lol:
Pytałem o zdrowie.
... Zaczynam się chyba starzeć i teraz preferuje ciepłe kapcie tv i zimne piwo z ojcem
A auto to rzecz nabyta <mikolaj> Raz jest Diesel a za chwilę s4 <urodziny>
Dobra koniec OT bo jak Słonik wpadnie to będę miał prz.....
Pozdro Napaleńcy