Zgadzam się..... Chociaż faktycznie widziałem dużo tych Cabrio w troche lepszym stanie niż to...AUDI_A6 pisze:takie AUDIce są najpiękniejsze!
[CABRIO 80 B4 2.3NG] nowe fotki
chodzi mu o ten jeden egzemplarz a nie wszystkie cabrio !! gdyby mu sie nie podobaly cabriolety to by sobie chyba nie dawal jednego z nich na fotce w podpisieAUDI_A6 pisze:chłopie jesteś pierwszy który powiedział że mu sie Cabrio nei podoba, takie AUDIce są najpiękniejsze!marcinelk13 pisze:o to mi chodzi że na Cabrio szczerze mówiąc jest brzydka i tyle !
praca
spokojnie, ostro nad nią pracuję, już jestem po zmianie rozrządu, wszystkich filtrów i płynów, klocków, w ciągu kilku dni nówka chłodnica bo pękł mi ten cholerny plastik u góry a potem zostana duperele. Tak czy owak ja je lubię dosiadać, no i ten odgłos silnika, echhhh
[ Dodano: 2007-05-21, 21:01 ]
ps chcecie linka do oryginalnej instrukcji do audi coupe 92? bo mam w wersji angielskiej
[ Dodano: 2007-05-21, 21:01 ]
ps chcecie linka do oryginalnej instrukcji do audi coupe 92? bo mam w wersji angielskiej
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Cabrio bardzo ładne 8-)
Jezeli chodzi o stan to zawsze mozna doprowadzic do stanu ze bedzie sie kazdemu podobała ... biorąc pod uwagę stan Twojej to i tak bym ją chciał troche porobisz i bedziesz miec autko rewelacyjne jeszcze z takim fajnym silnikiem jak NG... Cud Malina :!: :mrgreen:
PS. Marcinek jeszcze pewnie takim nie jechał i nie czuł wiartu we włosach ale kazdy ma inny gust...
Jezeli chodzi o stan to zawsze mozna doprowadzic do stanu ze bedzie sie kazdemu podobała ... biorąc pod uwagę stan Twojej to i tak bym ją chciał troche porobisz i bedziesz miec autko rewelacyjne jeszcze z takim fajnym silnikiem jak NG... Cud Malina :!: :mrgreen:
PS. Marcinek jeszcze pewnie takim nie jechał i nie czuł wiartu we włosach ale kazdy ma inny gust...
audi
Jak można mówić, że audi jest brzydkie? Każde jest ładne i każdy prawdziwy właściciel i kierowca je szanuje, tyle że każdy inaczej. Ja też nie kupiłbym tego auta gdybym doszedł do wniosku, że coś nie pasuje. No, ale pasuje i o to chodzi.
ps poczujcie wiatr we włosach i kolanko Pani obok na siedzeniu to zrozumiecie (to załącznik dla niedowiarków)
ps poczujcie wiatr we włosach i kolanko Pani obok na siedzeniu to zrozumiecie (to załącznik dla niedowiarków)
Re: audi
Ooo tak aż mi się łezka w oku kręci, kiedyś znowu kupię Cabrio......bujukris pisze:ps poczujcie wiatr we włosach i kolanko Pani obok na siedzeniu to zrozumiecie (to załącznik dla niedowiarków)
PS ładny furacz, umieścic foty w galerii na http://audicoupe.sol.pl ?
-
- Forum Audi 80
Ale się czepiasz
Już kupę sił i kasy w ciągu tygodnia włożyłem. Wymieniłem rozrząd, płyny i filtry, zaciski hamulców, klocki, w piątek nowe oponki i zbieżność, w przyszłym tygodniu nowy akumulator, dokupiłem pokrowce na zagłówki, dojazdówkę. Jutro przywiązą mi nówkę chłodnicę, pojutrze montaż. Wstawiłem go też na podnośnik żeby sprawdzić jak z podwoziem itd, po prostu malinka.Potem będzie czas, żeby zająć się kilkoma pstryczkami które nie działają ale to pikuś. Będzie można przepolerować, porządnie wyczyścić, podokręcać jakiś śrubki, silnik po remontach umyć. Autko już teraz pięknie jeździ, faktem jest, że trzena je dopieścić ale bez przesady. To nie lachowóz z niebieskim podświeteniem ulicy i wielkim umcyk-umcyk.