[B3 2.6] było /poszło na części
Ryzykowny zabieg. Co prawda ta ścianka dzieląca bagażnik od kokpitu jest cienka ale pełnie ważną rolę usztywnienia. Kladzione fotele w B3? Mylsle ze to raczej nie przejdzie ze wzgledu na mocowania kanapy i jej gabarytow (mysle ze po zamknieciu drzwi sie po prostu nie przecisnie) Ale ja zycze powodzenia i oczywiscie sukcesow.
Lepiej kup przyczepke :mrgreen: Pozdrawiam!!
Lepiej kup przyczepke :mrgreen: Pozdrawiam!!
Kładzione oparcie na wzór takiego jak jest w Coupe chce zrobić może sie uda...
Co do SWAPowania :mrgreen: dzisiaj zrezałem tylne hamulce, można też ująć to za SWAP bo w fabryce nie wypuszczali z tarczą 245x10 5x112 :lol: rozmiar tarcz jest jak w kazdej B3 z tarczami, i nikt w nich nadzwyczajnego pewnie nie widzi :mrgreen:
poza mną gdyż przejść z bebnów na tarcze i czuje że autko lepiej dużo hamuje :->
wcześniej autko strasznie nurkowało przodem aktualnie czuje że tył też "istnieje" <ok>
sprzedam graty z A90 US i biore sie za to co pod maską 8-) do nowego roku mam wielką nadzieje że sie uda :evil:
Co do SWAPowania :mrgreen: dzisiaj zrezałem tylne hamulce, można też ująć to za SWAP bo w fabryce nie wypuszczali z tarczą 245x10 5x112 :lol: rozmiar tarcz jest jak w kazdej B3 z tarczami, i nikt w nich nadzwyczajnego pewnie nie widzi :mrgreen:
poza mną gdyż przejść z bebnów na tarcze i czuje że autko lepiej dużo hamuje :->
wcześniej autko strasznie nurkowało przodem aktualnie czuje że tył też "istnieje" <ok>
sprzedam graty z A90 US i biore sie za to co pod maską 8-) do nowego roku mam wielką nadzieje że sie uda :evil:
bagażnik nie jest specjalnie jakoś rezany, udało mi sie dostać dość niespotykane wykończenie z kołem zapasowym w podłodze wiec jest ori <ok>
wczorajszy nabytek, super kiera jak dla mnie <ok>
pozatym czekają inne graty na montaż:
4xel. szyby
lampki US i nie tylko...
opróżnienie kolektora ssącego z resztek kierownicy powietrza w nim :roll
dojdzie "może" czarna alkantara na boczki jak i całe wnetrze na ciemny jakiś kolorek <ok>
wczorajszy nabytek, super kiera jak dla mnie <ok>
pozatym czekają inne graty na montaż:
4xel. szyby
lampki US i nie tylko...
opróżnienie kolektora ssącego z resztek kierownicy powietrza w nim :roll
dojdzie "może" czarna alkantara na boczki jak i całe wnetrze na ciemny jakiś kolorek <ok>
mam pytanko jak jedzie twoje Cabrio z silniczkiem ABC :?: nie tracisz trakcji przytakiej pogodzie jak mamy teraz :oops: bo to w końcu ośka...ATLAS
jako że B3 bedzie SWAPowane, potrzebny mi był dawca na mój stary silnik 1.8 :mrgreen:
wiec kupiłem sobie od takie A90 US w białej perełce autko kupione 27 listopada ale jakoś nie ma co przedstawiać wiec mi sie nie śpieszyło :lol:
zdjecie za czasów poprzedniego właściciela
i stan obecny :lol:
wyposażona chyba we wszystko co możliwe jak na 88rok ale co z tego jak wiekszość rzeczy niesprawna lub uszkodzona
po nowym roku biore ostro sie za robote i bede rezał kilka aut naraz <ok>
wiec kupiłem sobie od takie A90 US w białej perełce autko kupione 27 listopada ale jakoś nie ma co przedstawiać wiec mi sie nie śpieszyło :lol:
zdjecie za czasów poprzedniego właściciela
i stan obecny :lol:
wyposażona chyba we wszystko co możliwe jak na 88rok ale co z tego jak wiekszość rzeczy niesprawna lub uszkodzona
po nowym roku biore ostro sie za robote i bede rezał kilka aut naraz <ok>
- Audi Sport
- Forum Audi 80