AUDI 80 Coupe 1.6 TD
AUDI 80 Coupe 1.6 TD
Auto mam od niedawna ale jestem z niego cholernie zadowolony wcesniej mialem 1.9td i szczerze mowiąc nie mial tyle mocy co ten hmm zapytacie dlaczego?:) bardzo proste w tym coupe byl silniczek 2.3 i z niego zostala skrzynia biegow do skrzyni zamontowany zostal 1.6td. Auto jest strasznie wsciekle i ekonomiczne
Autko uleglo zniszczeniu w zderzeniu czolowym ale nadal wyglada slicznie
Autko uleglo zniszczeniu w zderzeniu czolowym ale nadal wyglada slicznie
Ostatnio zmieniony 13 lut 2010, 13:20 przez jpjpjp3, łącznie zmieniany 1 raz.
- michael80b3
- Forum Audi 80
- michael80b3
- Forum Audi 80
Rok 91' ale silniczek wlozony w 97 wiec w dowodzie 97michael80b3 pisze:michael80b3 napisał/a:
Ładna coupetka, daj jakiś obszerniejszy opis auta
Jestem nowicjuszem i nie wiem co moge wiecej o nim powiedziec moze mi podpowiesz?:)
No wiesz, napisz który rok, przebieg, wyposażenie itp.
200 tys przebiegu
El. szyby
el. lusterka
wspomaganie
car audio
blokada skrzyni biegow
halogeny
regulacja foteli
hmm chyba o niczym nie zapomnialem:P
nie bylo zadnego problemu no moze poza turbiną bo sie nie miescila ale wypukałem troszke miejsca i siedzi bardzo fajnie mi sie Tym jeździ chce sprobowac zamontowac do tej skrzyni 1.9td i sprawdzic jak to bedzie latało:) w 1.6 jest bajka <ok>SCHWARZ80 pisze:Bardzo ładne AUDI. Fajnie wygląda na tych felgach. Skrzynia bez problemu pasowała do diesla??
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
nie da sie ukryc, ciekawa koncepcja z tym dieslem. kolka sluszne wzorem chociaz osobiscie dalbym wieksze, ringi na bokach wygladaja ciekawie chociaz zastanowilbym sie nad zmiana ich koloru na czarny matowy bo teraz troche gina na srebrnym aucie.
z ciekawosci - silnik tez jest z `97 czy to tylko data swapu?jpjpjp3 pisze:Rok 91' ale silniczek wlozony w 97 wiec w dowodzie 97