Zasrane FAQ
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Przecież był w sympatykach, sam się wypisał na swój wniosek, auto sprzedał, generalnie wyniósł się z forum, a wyedytować każdy swój post może jak to zablokować? Jedynie przeklejać w całości interesujące teksty. Ja zupełnie nie wiem o co temu gościowi chodzi, ani słowem się nie odezwał, jednym słowem dziwne.
jak Ci ktoś zamknie temat to nic nie wyedytujesz.Skuciok pisze:wyedytować każdy swój post może jak to zablokować?
Fochy stroi po prostu i tyle. Może i lepiej, że nie wiecie, co potrafi na PW napisać
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
https://audi80.pl/zawieszenie-faq-vt24555.htm
Czy nie sądzicie że tego typu FAQ to by pokasować ? Przecież to wstyd. A tak w ogóle to jak na wykształoconego (chyba) człowieka to zachowuje sie jak pospolity gówniarz.
Czy nie sądzicie że tego typu FAQ to by pokasować ? Przecież to wstyd. A tak w ogóle to jak na wykształoconego (chyba) człowieka to zachowuje sie jak pospolity gówniarz.
wywal to w kosmos, bo jeszcze ktoś zobaczy i nas wyśmieje. napisałem o tym tylko po to, żeby każdy wiedział co z tego wyszłokokolino1 pisze:https://audi80.pl/zawieszenie-faq-vt24555.htm
Dodano:
przeniosłem to do kosza
Dodano:
teraz jest przyklejone w koszu <haha>
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Nie poznaje go normalnie :shock: ale co się dziwić w pracy miałem ostatnio przypadek koleś na poziomie taki konkretny i raz z nim na festynie firmowym wódkę piłem i był ok ogólnie mówiąc i ostatnio doszły nas wieści że siedzi w więzieniu wszyscy się zdziwili za co okazuje się że(napierdalał) sory za słownictwo żonę przez 12 lat i w końcu nie wytrzymała a że to nie był pierwszy raz i teraz czeka go długi odpoczynek także mnie już nic nie zdziwi
sory że odbiegłem od tematu :roll:
sory że odbiegłem od tematu :roll: