[B3 1,6] BlackCar- oddana w dobre ręce
chłopaki a może by coś takiego założyć https://audi80.pl/all-uniwersalny-wy ... t33821.htm :?: w to miejsce czarnej dziury a raczej tego co tam było
wstyd się przyznać :oops: ale jeszcze nie doprowadziłem do ładu tych przycisków ale niebawem to zrobię.
na arzie warunki są koszmarne a nie mam ogrzewanego garażu i za zimno jest. Na razie będę zakładał spryskiwacze rozpylające zamiast tych co dają tylko takie dwa strumienie na szybę.matefix pisze:KIEDY JAKIEŚ NOWE MODY???
jest fajna, jak ją usłyszałem pomyślałem że muszę ją mieć :mrgreen:ATLAS pisze:Uwielbiam nutę, zapodaną na podkład w filmiku
widzisz kolego to jest tak że wystarczy wyjąc stare i założyć nowe ale te nowe pasują na szerokość otworu(otwór jest prostokątny, a nowe dysze kwadratowe) natomiast na długość są troszkę za krótkie ale założyłem je na razie tak, jak się zrobi ciepło to wypośrodkuje je i od strony silnika uszczelnię wszystko silikonem wtedy nie będzie widać że są za krótkie i zakryją cała dziurę po starych(na filmie nie widać tej dziury po południu zrobię fotkę i zobaczysz o czym mówię). A koszt takiej dyszy to 13zł za szt w ASO(to jej numer katalogowy 5J0955985)