Oto moja Audi, mam nadzieje ze wypowiecie sie na temat mojej audi bo nie jestem jeszcze obeznany w tym aucie dokładnie tak jak wy wiec jeśli by był byk jakiś to nie ze chce sie pochwalić tylko po prostu nie wiedziałem ... proszę o wyrozumiałosć
Audi 80 b3 91r produkcji comfort edition
18 E 112 kucy (bez gazu) wyposażenie -
elek. lusterka , 4 elek. szyby, klimatyzacja skóra kierownica i (kokpit przynajmniej w dotyku) bardzo wygodne siedzenia z miękkiego materiału (nie wiem czy to welur czy nie ale to limitowana edycja i tylko u jeszcze jednego członka forum widziałem takie tylko beż) z tyłu siedzeń można narty wozić jest otwór do bagażnika , tylna lampa jest chyba od audi quatro , wspomaganie kierownicy ogrzewanie tylnej szyby . jesli sa jakies pytania to pisać pozdrawiam!!!
moje Audi :)))
- EwelinaCzarna
- Forum Audi 80
Identyczna wersja jak moja była <ok> też miałam comforta i też miałam kieszeń na narty :mrgreen: jednak moja była quattro :mrgreen:
Poza tym widzę nawet zadbane audi..
Ta wielka naklejkę PL to bym wyautowała .. Nie podoba mnie sie tez ta nakladka na gril niby ze to B4 ma przypominać.. Konieczne tez jakies alu .. Nawet biedne 14 będą lepiej wyglądały niż aludekle
Poza tym widzę nawet zadbane audi..
Ta wielka naklejkę PL to bym wyautowała .. Nie podoba mnie sie tez ta nakladka na gril niby ze to B4 ma przypominać.. Konieczne tez jakies alu .. Nawet biedne 14 będą lepiej wyglądały niż aludekle
Ostatnio zmieniony 24 lip 2009, 14:17 przez EwelinaCzarna, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Audi 80 Klub
Ewelinko, takie brewki były montowane fabrycznie na życzenieEwelinaCzarna pisze:Nie podoba mnie sie tez ta nakladka na gril niby ze to B4 ma przypominać
kozub9, fajna wersja b3, silniczek super, a kierownica i deska rozdzielcza to plastik, nie skóra, ale masz racje, ze deska jest miękka, bo np. jak jeżdżę firmowym Uno :roll: to tam deska jest taka twarda. Pogratulować wyboru autka <ok>
witam ponownie zamirzam kupic cos nowego czy jest ktos cgetny na moje audi ?? cena ok 5000 wymieniiona nowa sonda , pompa hamulcowa zawieszenie przód ustawiony zapłon uszczelka pod korektorem komplet opon zimowych i letnich wrazie co pisac na pw lub email b-boy37@wp.pl pozdrawiam
- zawodnik88
- Forum Audi 80