[AUDI 80 B3 2,0 SEDAN]
[AUDI 80 B3 2,0 SEDAN]
Siemka
Moje Aldi :p czyli
B3 sedan 89r 2,0 115ph wersja Zentren czy jakos tak
Aktualny przebieg ok 210000
Kolor chyba Bordowy
wyposarzenie:
elektryczne szyby,
szyberdach,
alusy (cos podobnego do bbs-ow)
podgrzewane dupska
wspomaganie tez jest
nie wiem czy wszystkie to maja ,ale u mnie jest pelno roznych zegarow od oleju, temperatury, cisnienia i innych pierdol
W zasadzie to chyba wszystko, w sumie to sie jeszcze nie przygladalem.
Troszku z historii:
Auto bylo w posiadaniu starszego pana,ktory bardzo dbal o samochod,lecz bardzo malo nim jezdzil,gdyz mial auto sluzbowe, po zmianie pracy kupil sobie A4 i zapomnial o 80-tce ktora od roku wogole sie nie poruszala,a wczesniej jezdzila do kosciola i na dzialke
W tej chwili zamierzam troszke je rozruszac i wymienic kilka eksploatacyjnych rzeczy.
Nie obejdzie sie tez bez gazu.
Co do wizualnych zmian to sadze, ze zmienie kierunki z pomaranczowych na dymione i lampki z tylu na biale kierunki, na lato zaloze jakies ciekawe alu chyba "17" moze troszke obnize auto.
Po weekendzie wrzuce kilka aktualnych fotek.
Pozdro!!
Moje Aldi :p czyli
B3 sedan 89r 2,0 115ph wersja Zentren czy jakos tak
Aktualny przebieg ok 210000
Kolor chyba Bordowy
wyposarzenie:
elektryczne szyby,
szyberdach,
alusy (cos podobnego do bbs-ow)
podgrzewane dupska
wspomaganie tez jest
nie wiem czy wszystkie to maja ,ale u mnie jest pelno roznych zegarow od oleju, temperatury, cisnienia i innych pierdol
W zasadzie to chyba wszystko, w sumie to sie jeszcze nie przygladalem.
Troszku z historii:
Auto bylo w posiadaniu starszego pana,ktory bardzo dbal o samochod,lecz bardzo malo nim jezdzil,gdyz mial auto sluzbowe, po zmianie pracy kupil sobie A4 i zapomnial o 80-tce ktora od roku wogole sie nie poruszala,a wczesniej jezdzila do kosciola i na dzialke
W tej chwili zamierzam troszke je rozruszac i wymienic kilka eksploatacyjnych rzeczy.
Nie obejdzie sie tez bez gazu.
Co do wizualnych zmian to sadze, ze zmienie kierunki z pomaranczowych na dymione i lampki z tylu na biale kierunki, na lato zaloze jakies ciekawe alu chyba "17" moze troszke obnize auto.
Po weekendzie wrzuce kilka aktualnych fotek.
Pozdro!!
Tak wiec udalo sie ogarnac autko.Troche bylo "zastane" (kilkanascie miesiecy w garazu robie swoje) , ale jakos poszlo.
Troche kasy wpompowalem w zasadzie drugie tyle co auto wynioslo ,ale oplacalo sie,smiga jak malina
Przez ostatnio dni wymienione zostaly:
Filtr powietrza i paliwa
Kompletny rozrzad
Swiece
Plyn hamulcowy
Tuleje wachaczy
Sworznie
Drazki w komplecie z koncowkami oczywiscie
Amorki przednie i oczywiscie odboje
W sumie teraz autko jezdzi piknie
Troche obroty mi faluja,musze zmienic jeszcze sonde,moze pomoze (krokowy wyczyscielm,ale jest bez zmian)
Troche kasy wpompowalem w zasadzie drugie tyle co auto wynioslo ,ale oplacalo sie,smiga jak malina
Przez ostatnio dni wymienione zostaly:
Filtr powietrza i paliwa
Kompletny rozrzad
Swiece
Plyn hamulcowy
Tuleje wachaczy
Sworznie
Drazki w komplecie z koncowkami oczywiscie
Amorki przednie i oczywiscie odboje
W sumie teraz autko jezdzi piknie
Troche obroty mi faluja,musze zmienic jeszcze sonde,moze pomoze (krokowy wyczyscielm,ale jest bez zmian)
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Kolego dawaj zdjęcia, bo teraz to jedynie sobie możemy porozmawiać o pogodzie. Obroty Ci falują, bo masz walnie tą przepływkę lub nie szczelny dolot. Błagam Cię nie pakuj w to autko gazu, mechaniczny wtrysk + gaz = kupa nieszczęść i problemów. Moim zdaniem weź kup diesla lub jakieś tico i wtedy możesz mieć gaz a nie w takim silniku. Jak już to na gaźniku to jeszcze to będzie jakoś chodzić. Po prostu nie miało autko gazu to się ciesz i go tym nie kalecz.
- przemko1982
- Audi 80 Klub
Gazu jednak nie bedzieAudi Sport pisze:Błagam Cię nie pakuj w to autko gazu
Raczej stawiam na nieszczelnośc, bo delikatnie słychać syczenie,tylko nie moge zlokalizować gdzie, druga sprawa ,że spalanie według mnei jest troszku za wysokie ;/Audi Sport pisze: Obroty Ci falują, bo masz walnie tą przepływkę lub nie szczelny dolot
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- przemko1982
- Audi 80 Klub