[80 B4 2.0E]
[80 B4 2.0E]
Mój nowy nabytek
Audi 80 B4 2.0E
Audi 80 B4 2.0E
- michael80b3
- Forum Audi 80
Marka: Audi
Model: 80 B-4
Rok Produkcji: 1992r.
Przebieg: 235kkm
Pojemność: 2.0 E
Moc: 115 kucy
Kupiony dnia: 29.11.2009r.
Średnie spalanie gazu: trasa 7l miasto ok 12l
Właściciel: 5
Sprowadzony z Niemiec: 2006r.
Felgi lato: 225/45/16
Felgi zima: 195/65/15
Wyposażenie (biedne): Elektryczne lusterka, wspomaganie kierownicy
Dodatkowy opis: Przyciemnione szyby tylne metodą piecową
Plany: Wymiana teleskopów tylnej maski, założenie świateł przeciwmgielnych, wymiana łożyska Macperson'a, wymiana klocków hamulcowych.
Co mnie drażni: Podczas jazdy na felgach z tak szerokimi oponami auto pływa po koleinach co zmniejsza komfort jazdy więc zamierzam wcisnąć coś węższego by poprawić komfort jazdy.
Czemu akurat Audi? Ponieważ z rozmów z kolegami którzy są posiadaczami audic chwalą sobie tą markę nawet mój mechanik pochwalił mnie za zakup 80tki, miałem wcześniej takie autka jak na fotce i każde miało jakieś felery i musiałem w nie inwestować. Jak na dzień dzisiejszy jeździ się nią świetnie. Chodź nie ukrywam że są pewne rzeczy które trzeba w niej porobić ale to z czasem. Nie chce w nią ładować wszystkich funduszy. Auto ma jeździć i być sprawne więc co będzie czas pokaże.
Jak narazie posiadam tylko tyle fotek na dzień dzisiejszy z czasem będą kolejne
Model: 80 B-4
Rok Produkcji: 1992r.
Przebieg: 235kkm
Pojemność: 2.0 E
Moc: 115 kucy
Kupiony dnia: 29.11.2009r.
Średnie spalanie gazu: trasa 7l miasto ok 12l
Właściciel: 5
Sprowadzony z Niemiec: 2006r.
Felgi lato: 225/45/16
Felgi zima: 195/65/15
Wyposażenie (biedne): Elektryczne lusterka, wspomaganie kierownicy
Dodatkowy opis: Przyciemnione szyby tylne metodą piecową
Plany: Wymiana teleskopów tylnej maski, założenie świateł przeciwmgielnych, wymiana łożyska Macperson'a, wymiana klocków hamulcowych.
Co mnie drażni: Podczas jazdy na felgach z tak szerokimi oponami auto pływa po koleinach co zmniejsza komfort jazdy więc zamierzam wcisnąć coś węższego by poprawić komfort jazdy.
Czemu akurat Audi? Ponieważ z rozmów z kolegami którzy są posiadaczami audic chwalą sobie tą markę nawet mój mechanik pochwalił mnie za zakup 80tki, miałem wcześniej takie autka jak na fotce i każde miało jakieś felery i musiałem w nie inwestować. Jak na dzień dzisiejszy jeździ się nią świetnie. Chodź nie ukrywam że są pewne rzeczy które trzeba w niej porobić ale to z czasem. Nie chce w nią ładować wszystkich funduszy. Auto ma jeździć i być sprawne więc co będzie czas pokaże.
Jak narazie posiadam tylko tyle fotek na dzień dzisiejszy z czasem będą kolejne