[Coupe 2,6 V6] amerykańskie pomarańcze str 17
- stefanskar
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
:-> dzięki koledzy za miłe słowa, aż miło sie robi , ale do takiej pieknosci z prawdziwego zdarzenia to jej jeszcze troche brakuje, soczewki (brak $$ i jeszcze raz $$ ale kiedyś będą), gleba jakaś w końcu, malowanie dołu auta, spryskiwacze lamp (już wychaczone strasznie mi się podobają) i uzupełnić elektrykę Itd, itp, niemniej jednak bardzo sie cieszymy :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich władców pierścieni 8-)
- hołard
- Forum Audi 80
Nie dołuj mnie :oops: Tel oryginalny z logo OOOO od audi a6,a8 (na bluetooth, karte sim wkłada sie w kieszeń w której leży słuchawka, i w tej kieszeni jest wbudowana ładowarka, pasuje idealnie w ten schowek w 80tce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd9 ... dca5d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/846 ... 735c8.html po nacisnieciu słuchawa wysuwa sie powoli do góry) Narazie leży i cieszy oko ( ze schowka tego i tak nie korzystam) musze kupić sterownik do niego, jest dostepny na allegro ale bez okablowania czytałem temat na AKP ze podejdzie go podłączyc do każdego audi i nawet typ cos wspominał o firmie która robi potrzebne okablowanie do podłaczenia Pisałem do niego i bryndza cisza mam możliwość zakupu samego sterownika ale bez kabli itd a samego okablowania nie kupie, wiec czekam na komlecik jakiś, bo jak sie pozniej okaże ze cos jeszcze i jeszcze :-| więc narazie myśle (k...a dośc długo :-> ) Ale leżeć tak całe życie nie będzie, obiecujęUFOtm pisze: a telefonik masz podlaczony czy tak tylko lezy ??
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
No to jak sie uda zamontowac to poprosze o jakas krotka instrukcje bo tez wlasnie o tym telefonie mysle zeby zamontpowac do siebie i podlaczyc pod navigacje...hołard pisze:Nie dołuj mnie :oops: Tel oryginalny z logo OOOO od audi a6,a8 (na bluetooth, karte sim wkłada sie w kieszeń w której leży słuchawka, i w tej kieszeni jest wbudowana ładowarka, pasuje idealnie w ten schowek w 80tce http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cd9 ... dca5d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/846 ... 735c8.html po nacisnieciu słuchawa wysuwa sie powoli do góry) Narazie leży i cieszy oko ( ze schowka tego i tak nie korzystam) musze kupić sterownik do niego, jest dostepny na allegro ale bez okablowania czytałem temat na AKP ze podejdzie go podłączyc do każdego audi i nawet typ cos wspominał o firmie która robi potrzebne okablowanie do podłaczenia Pisałem do niego i bryndza cisza mam możliwość zakupu samego sterownika ale bez kabli itd a samego okablowania nie kupie, wiec czekam na komlecik jakiś, bo jak sie pozniej okaże ze cos jeszcze i jeszcze :-| więc narazie myśle (k...a dośc długo :-> ) Ale leżeć tak całe życie nie będzie, obiecujęUFOtm pisze: a telefonik masz podlaczony czy tak tylko lezy ??
-
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
dzięki :-> no mi tez te wychodzenie z niej nie przychodzi łatwo (musze sie zmuszać :lol: ) a jak juz wyjde to płacze jak dziecko :mrgreen: no może troche ciszejRevelation pisze:jak bym do niej wsiadł do już bym chyba nie chciał wychodzić:]
A tak na marginesie zamontowałem ostatnio takie małe cudeńko nad radiem, jutro wkleje fotkę
- hołard
- Forum Audi 80
heh to podaje numer konta i wpłacaj ta piatkę :mrgreen:lamsek pisze:piątka dla Ciebie Hołard )))
Daje fotki takiego małego ustrojstwa
Ot tak z nudów :mrgreen: kolor taki sobie ale za to Quattro Zdjecia marnej jakości ale jak zapodam jakąs czerwoną żaróweczke pod autko to może nie będzi się tak odróżniać kolorystycznie :mrgreen: