Audi 80 2.0 16v Competition Quattro..::SPRZEDANE::..
-
- Forum Audi 80
Oj już nie przesadzaj że AbK tak dużo pije :lol: Sam mam taki silniczek w coupe no nie powiem swoje to musi łyknąć te 8-9 na trasie ale to jest dobry kompromis osiągi i spalanie;p
No ale każdy ma swoje powody:)Masz racje nie oddawaj byle gówniarzowi co tylko będzie umiał gumę przed kumplami spalić...
No ale każdy ma swoje powody:)Masz racje nie oddawaj byle gówniarzowi co tylko będzie umiał gumę przed kumplami spalić...
Musiałby być hardkorem, żeby spalić gumę w quattro.bodzio1819 pisze:Oj już nie przesadzaj że AbK tak dużo pije :lol: Sam mam taki silniczek w coupe no nie powiem swoje to musi łyknąć te 8-9 na trasie ale to jest dobry kompromis osiągi i spalanie;p
Pozdro.
-
- Forum Audi 80
Na razie zima więc sprzedaż wstrzymana...już sam nie wiem czy sprzedawać. Czasami marzy się coś nowszego w dieslu, czasami w portfelu kiepsko to i różne myśli mnie nachodzą;/ Najchętniej kupił bym sobie drugie oszczędne auto do jazdy na co dzień, a Compi przykrył kocykiem w garażu, ale nie stać mnie na utrzymanie 2 samochodów:(
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dobrze, ze nie sprzedales cieszy mnie to ale z drugiej zaś strony bardzo zazdroszcze tak zadbanej compi i z takim niskim przebiegiem.
gdybym mogl chetnie bym odkupil ale problemy powypadkowe niedają mi spokoju i uzbierać jakiś grosz ciężko bardzo teraz... ale może w przyszlym los się do kogoś uśmiechnie :roll:
pozdrawiam.
gdybym mogl chetnie bym odkupil ale problemy powypadkowe niedają mi spokoju i uzbierać jakiś grosz ciężko bardzo teraz... ale może w przyszlym los się do kogoś uśmiechnie :roll:
pozdrawiam.