[b3 1,6 TD]
[b3 1,6 TD]
patrzcie i płaczcie mimo podeszłego wieku moim zdaniem nie wygląda najgorzej- napiszcie czy sie z tym zgadzacie
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Popatrzeć mogę, ale powalać mnie na kolana i płakać z tego powodu nie będę. Ogólnie audi jak audi kazde ładne, tylko ta macha od b4 mnie się nie podoba, b4 ma swoją sylwetkę do której pasuje a b3 swoją i zdesie inne i ja jestem na nie tej masce, pozatym pokazałeś z lewej.prawej i tyle, tyłu nie ma, wnętrza też. Pozdro
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Dodaj więcej fotek lepszej jakości, bo tak z dwoma debiutować to tak sobie no i jakiś opis by sie przydał. Zgadzam sie z tobą że nie wygląda najgorzej wygląda nieźle, na twoim miejscu na początek zainwestował bym w jakąś fajną felge i spasował prawy kierunek auta ( albo źle widze albo troszke odstaje ) Zderzak przedni natomiast bardzo mi się podoba ale maska tak jak wspomnieli koledzy psuje urok b3jki. Pozdrawiam
PABLO pisze:Oczywiście że to jest fabryczne rozwiązanie. Nie pamiętam kiedy dokładnie to robili ale tak było. Sporo jest takich AudiczekM@rcus pisze:Fabryka tego nie wypuśiła, to już update kolegi bądź poprzedniego właściciela
Hahahahahha
Z fabryki nigdy takie coś nie wyjechało. A B3 z przodem od B4 to wymysł polskich handlarzy na początku lat 90tych, taki tjuning, co by nabrac klienta, ze ma B4 :lol:
Poza tym jak B3 ma taka maske to na 95% była ostro walona w przód.
Dokladnie, Panowie juz byla kiedys dyskusja na ten temat...nie ma takiego wynalazku jak b3 orginalnie z maska od b4...jmm pisze:Z fabryki nigdy takie coś nie wyjechało. A B3 z przodem od B4 to wymysł polskich handlarzy na początku lat 90tych, taki tjuning, co by nabrac klienta, ze ma B4 :lol:
Poza tym jak B3 ma taka maske to na 95% była ostro walona w przód.
A jesli mozna wiedziec ktory to rok?
[B3 1,6 TD]
jest to rok 90 nie była bita maskę zakładałem sam bo tamta strasznie matowa była jak ja kupiłem mi się podoba nie mogę wystawić tu więcej zdjęć ta audi to jest bardzo dziwny wypust i racja nigdy nie było audi B3 z maską od B4 dzięki za opinię
- czester-11
- Forum Audi 80
[b3 1,6TD]
bo nie wiem jak wstawic na to forum wiecej zdjec za duze sa a nie chce mi sie zmniejszac dzieki za opinie