Oceńcie moją Audi 80 B4 1991, 2.0E + LPG 116 KM
Wyposażenie mojej niuni wraz z tymi modami co już zostały zrobione (bo to w jakim stanie została kupiona nie ma co opisywać, w sumie widać na zdjęciach):
- Rok produkcji 1991
- Lakier Szary metalik perła
- Przebieg 258 tyś km.
- Silnik 2,0E 116 KM, ABK, Benzyna + LPG
- Manualna 5-biegowa skrzynia biegów
- Alufelgi 15 cali z oponami 195/65/R15
- Niemieckie sportowe zawieszenie (gleba 60/40)
- Wielopunkt
- Elektroniczny wtrysk paliwa
- Hamulce tarczowe tył
- Tarcze wentylowane przód
- Wspomaganie kierownicy
- ABS
- Centralny zamek na pilota
- Regulacja wysokości przednich foteli
- Sportowa skórzana kierownica
- Antena w tylnej ćwiartce
- Subwoofer ze wzmacniaczem Diabesi 1000 Wt (tak pisało w manualu de fakto myślę że jest mniej ale efekt i tak rewelacyjny)
To jest niunia tuż po kupnie, zdzieramy wiochę:
Niestety poprzedni właściciel nie szanował moją dziewczynkę
Stan obecny (jak na razie tylko 2 foto). Jak pogoda się polepszy i ją dokładnie umyje to zrobię fotostory:
Obecnie polakierowałem również lusterka w kolorze karoserii czego jeszcze nie mam na zdjęciach. Również niedługo przygotuję listę modów które będę dalej robił. Czekam na słowa rozsądnej krytyki
- Rok produkcji 1991
- Lakier Szary metalik perła
- Przebieg 258 tyś km.
- Silnik 2,0E 116 KM, ABK, Benzyna + LPG
- Manualna 5-biegowa skrzynia biegów
- Alufelgi 15 cali z oponami 195/65/R15
- Niemieckie sportowe zawieszenie (gleba 60/40)
- Wielopunkt
- Elektroniczny wtrysk paliwa
- Hamulce tarczowe tył
- Tarcze wentylowane przód
- Wspomaganie kierownicy
- ABS
- Centralny zamek na pilota
- Regulacja wysokości przednich foteli
- Sportowa skórzana kierownica
- Antena w tylnej ćwiartce
- Subwoofer ze wzmacniaczem Diabesi 1000 Wt (tak pisało w manualu de fakto myślę że jest mniej ale efekt i tak rewelacyjny)
To jest niunia tuż po kupnie, zdzieramy wiochę:
Niestety poprzedni właściciel nie szanował moją dziewczynkę
Stan obecny (jak na razie tylko 2 foto). Jak pogoda się polepszy i ją dokładnie umyje to zrobię fotostory:
Obecnie polakierowałem również lusterka w kolorze karoserii czego jeszcze nie mam na zdjęciach. Również niedługo przygotuję listę modów które będę dalej robił. Czekam na słowa rozsądnej krytyki
Oczywiście są plany na dalsze mody. Nie chcę robić temu autku agro bo to autko zasłużyło na wysoki styl i klasę. Dalej w planach mianowicie:
- zmiana zderzaka na przód (ew. zderzak od Coupe bo widziałem że ładnie pasuję ale w sumie to wciąż mam dylemat odnośnie tego)
- założenie ringów na prędkościomierz, obrotomierz, czujnik temp i paliwa (wg. mnie odmładza pozytywnie wnętrze)
- montaż podłokietnika (tutaj bardziej ze względu na wygodę jazdy) ale widziałem również że dobrze dopasowany kolorystycznie i stylowo wygląda ładnie w niuni
- Bardzo chciałbym dać alu 17 cali (większe nie ma sensu a te akurat bardzo ładnie się prezentują)
- elektryka 4 szybki i lusterka (ale muszę znaleźć zestawy i dokładnie na forum poczytać jak to się robi)
- mam straszną ochotę zrobić coś z fotelami ze względu na to że te welurowe są już dość stare i przetarte ale jeszcze nie mam konkretnego pomysłu.
Pragnę zaznaczyć że wszystko co robiłem przy niuni robiłem własnoręcznie (tylko lakierkę robił mój kumpel bo miał odpowiedni sprzęt) więc proszę o wyrozumiałość.
Jeśli ktoś jest z okolić Rzeszowa to możemy zorganizować jakieś spotkanie Może dostanę jakąś cenną radę i pomoc w zrobieniu mojej dziewczynki
- zmiana zderzaka na przód (ew. zderzak od Coupe bo widziałem że ładnie pasuję ale w sumie to wciąż mam dylemat odnośnie tego)
- założenie ringów na prędkościomierz, obrotomierz, czujnik temp i paliwa (wg. mnie odmładza pozytywnie wnętrze)
- montaż podłokietnika (tutaj bardziej ze względu na wygodę jazdy) ale widziałem również że dobrze dopasowany kolorystycznie i stylowo wygląda ładnie w niuni
- Bardzo chciałbym dać alu 17 cali (większe nie ma sensu a te akurat bardzo ładnie się prezentują)
- elektryka 4 szybki i lusterka (ale muszę znaleźć zestawy i dokładnie na forum poczytać jak to się robi)
- mam straszną ochotę zrobić coś z fotelami ze względu na to że te welurowe są już dość stare i przetarte ale jeszcze nie mam konkretnego pomysłu.
Pragnę zaznaczyć że wszystko co robiłem przy niuni robiłem własnoręcznie (tylko lakierkę robił mój kumpel bo miał odpowiedni sprzęt) więc proszę o wyrozumiałość.
Jeśli ktoś jest z okolić Rzeszowa to możemy zorganizować jakieś spotkanie Może dostanę jakąś cenną radę i pomoc w zrobieniu mojej dziewczynki