w czarnej miałem taką samą kierownice i automatyczne ssanie. a czarna była z 1980 1.6 benzynaairnox pisze:Kierownica w czerwonej nie jest ori w tych modelach była kierownica dwuramienna jeśli można to tak nazwać. A tą co masz to ewidentnie z B3 jest A żeby było automatyczne ssanie... Z tego co wiem, trzeba przerobić gaźnik, cośtam jeszcze... To rozwiązanie było w B2a chyba tylko. W B2 z tego co pamiętam wszędzie było ręczne, ale mogę się mylić. W B3 też było ręczne w gaźniku a w B4 już nie wiem. Biedna B2... taka ładna była tamta czarna przed modami... a później ktoś dorzucił jakieś dokładki na przód, tył, wiaderko z rury wydechowej... Jak coś robimy to róbmy z klasą, bo nie każdy bajer pasuje do każdego auta... Bo z malucha nie da się zrobić mercedesa... Ale czerwona jest piękna...
Pozdrowienia
Airnox
Audi 80 B2 1.8 90km komentować :)
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
zielononiebieski88, czerwone b2 które kupiłeś wygląda naprawde zdrowo.
Aż prosi się o cultstyle ewentualnie 100%ori.Niczego innego nie powinno się robić z klasykiem.
Mam nadzieję że oglądasz różne "grube" projekty i wyciągasz wnioski.
W tuningu liczy się jakość prac , umiar i spójność.
Mam nadzieje że wyrosłeś jak piszesz z tego co zrobiłeś z poprzednimi autami...wolał bym nie widzieć klubowej wlepy na agrotoczydle
Powodzenia <ok>
Aż prosi się o cultstyle ewentualnie 100%ori.Niczego innego nie powinno się robić z klasykiem.
Mam nadzieje że wyrosłeś jak piszesz z tego co zrobiłeś z poprzednimi autami...wolał bym nie widzieć klubowej wlepy na agrotoczydle
Powodzenia <ok>
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
spox oto możesz być spokojny, na usprawiedliwienie dodam że moja była dodała takie wstawki to był jej pomysł.luk_OP_Q89 pisze:zielononiebieski88, czerwone b2 które kupiłeś wygląda naprawde zdrowo.
Powodzenia <ok>
dodaje zdjęcia czerwonej już po przyjeździe do domu. Trochę ośnieżona i brudna.. ale 17 jadę już nią na 1 spot to podjadę na myjnie i potem ze zlotu dodam fotki
jedyne co bym chciał zmienić to środek deski rozdzielczej bo ten co jest mi się nie podoba, chciałbym taki jaki był w czarnej
Znane placyk na lotnisku w Konarzynach <ok>
Co do czerwonej to świetnie wygląda, oby była bezawaryjna
Ja bym jej nie obniżał, tylko dał jakieś fajne felgi, kierownica rzeczywiście z B3, ładnie się prezentuje (ta z B2 taka kanciata, że zęby by sobie można o nią wybić ), szkoda tylko, że pomalowałeś OOOO na czerwono.
PS. Nie mogę się doczekać karniaka i sesji z czerwoną :mrgreen:
Co do czerwonej to świetnie wygląda, oby była bezawaryjna
Ja bym jej nie obniżał, tylko dał jakieś fajne felgi, kierownica rzeczywiście z B3, ładnie się prezentuje (ta z B2 taka kanciata, że zęby by sobie można o nią wybić ), szkoda tylko, że pomalowałeś OOOO na czerwono.
PS. Nie mogę się doczekać karniaka i sesji z czerwoną :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Czerwona piękna jest, ale gałkę i nakładki ściągnij. Jak chcesz 4ro ramienną kierownice to poszukaj tej chyba od wersji GT - miałem taką, bardzo fajna. Co do felg to fajnie wyglądałaby na polerowanych pirelli z VW.
Pooglądaj, moze coś Cie zainspiruje
http://www.audibengel.de/44741.html
Pooglądaj, moze coś Cie zainspiruje
http://www.audibengel.de/44741.html
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: