Audi 80 B2 1.8 90km komentować :)
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
alez zlapaliscie Chlopy rozkmine... :mrgreen: obstawiam ze kolor wnetrza zalezal w duzej mierze od zamawiajacego ergo raczej nie ma reguly twierdzacej ze jesli srodek jest w kolorze innym niz nadwozie to jest 'be' i 'nie ori'. ja tez mam czerwony samochod (nie wiem ile wnosi do sprawy fakt ze to coupe...) a wnetrze jest brazowe i nie ma zadnych czerwonych akcentow a poza fotelami ktore wlasnorecznie wymienilem raczej na pewno wyszlo z fabryki w takim stanie.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Moim zdaniem, malowane wnetrze na taki sam kolor jak blachy było tylko i wyłącznie życzeniem kupującego, za dopłatą. Tak sądze
chodź mi osobiście podoba sie malowane wnętrze, tak jak np miałem w różowej
tylko że teraz był by czerwony, tylko czy samochochód nie straci na tym na wartości,a tak że status klasyka
chodź mi osobiście podoba sie malowane wnętrze, tak jak np miałem w różowej
tylko że teraz był by czerwony, tylko czy samochochód nie straci na tym na wartości,a tak że status klasyka
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
i oto chodzi... dla tego zrobię tak, że całą deske rozdzielczą wyciągne i wymienie połamane części i całość pomaluje na czarno...AdiAudi pisze:na pewno będą sprzeciwy, bo to nie pasi, ale to twoje auto. Wartość jakąś na pewno straci, a kolory wnętrza były do wyboru, oczywiście jeśli ktoś sobie wybierał z palety
bedzie bardziej ponuro w środku ale moim zdaniem bardziej klasyznie, chodx mi się podoba jak środek jest pomalowany, ale to może w innej B2
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80
zielononiebieski88, Jeżeli chcesz zmieniać kolor środka ok. Ale , nie maluj.
Skoro występują różne tapicerki(np.color edition niebieskie nadwozie niebieska tapicerka) to można dobrać środek w kolorze.Chcesz mieć np.beż,niebieski czy zielony to poszukaj środka w takim kolorze , ale nie maluj.Ori to ori.
Skoro występują różne tapicerki(np.color edition niebieskie nadwozie niebieska tapicerka) to można dobrać środek w kolorze.Chcesz mieć np.beż,niebieski czy zielony to poszukaj środka w takim kolorze , ale nie maluj.Ori to ori.
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
mam takie pytanie do czego służyły te metalowe przełączniki po lewej stronie kierownicy pod kratką nawiewu :?:zielononiebieski88 pisze:jedyne co bym chciał zmienić to środek deski rozdzielczej bo ten co jest mi się nie podoba, chciałbym taki jaki był w czarnej
Obrazek
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
włączniki do:tomekk666 pisze:mam takie pytanie do czego służyły te metalowe przełączniki po lewej stronie kierownicy pod kratką nawiewu :?:zielononiebieski88 pisze:jedyne co bym chciał zmienić to środek deski rozdzielczej bo ten co jest mi się nie podoba, chciałbym taki jaki był w czarnej
Obrazek
podświetlenie tych przełączników
halogienów
oś nóg kierowcy i pasażera
stroboskopów mrugających w rytm basu
podświetlenie środkowego tunelu
i miał być jeszcze do świecących spryskiwaczy ale tego juz mi sie nie udało zamontować