AUDI COUPE by Carol
Rozpizdziaj jak rozpizdziaj i tak nie lezy gdzie popadnie wszystko np chlodnica nie jest wbita w tylna szybe A4 :mrgreen: tylko poukladaliscie troche te graty.
Pozdiwiam was chlopaki za to ze potraficie tak walczyc w taka pogode i to jeszcze na swiezym powietrzu, ja niestety nie daje rady :roll: , gratki <ok>
Pozdiwiam was chlopaki za to ze potraficie tak walczyc w taka pogode i to jeszcze na swiezym powietrzu, ja niestety nie daje rady :roll: , gratki <ok>
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Żaden badziew ani dizel tam nie będzie. Wsadzamy porządny silnik zasilany podtlenkiem elpegie. Cały czas oczywiście mamy na uwadze to że to ośka :mrgreen:
Foto silniczka mam, ale narazie cisza. Jutro może wleci na swoje miejsce. Szukamy skrzyni i dwumasa Leży w garażu, ale papa drogo chce i karol sie zastanawia :mrgreen:
Foto silniczka mam, ale narazie cisza. Jutro może wleci na swoje miejsce. Szukamy skrzyni i dwumasa Leży w garażu, ale papa drogo chce i karol sie zastanawia :mrgreen:
Wolimy pb i gaz 8-)wujo1 pisze:niech zgadnę czy tam będzie diesel ???
Trzeba sobie radzić ale nie jest tak źle <ok>Lenio21 pisze:podziwiam zapał, widać że i w garażu zima panuje... chyba sie dogrzewacie jakoś... <ok>
trzeba , trzeba się śpieszyć Coś tam się kombinuje jak zawita to i na forum się napisze :lol:xxtomek pisze:alee zescie sie rozpedzili z tym rozkrecaniem, co kombinujecie???