moje audi coupe po delikatnej odnowie.
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Mi tam się podoba kwestia gustu widze że większość panów nie lubi tuningu i innych ale nie trzeba odrazu go besztać i mówić że pomylił fora itp. Ja zmieniłbym tylko malowanie i było by ok. Każdy robi swój samochód jak chce. Pewnie zaraz zostane zjechany że mam swoje zdanie ale cóź. Każdy uważa jak chce
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Dokładnie: ,,kalibra tim, kalibra tim'' - jakiś taki kawałek jest.PawelG pisze:szczerze to to auto dopiero teraz wymaga odnowy styl ala calibra zupełnie nie pasuje do audi. ale to tobie ma się podobać.
pozdrawiam
No i rzeczywiście - tylko ringi na zegarach są w porządku, i sam
w przyszłosci takie wstawię do swojego.
A ja wszystkim GŁOŚNO powiem że mi to autko się podoba, może nie będe sam bo jak narazie widzę że wszyscy powtażają " NIE PODOBA MI SIĘ " Nie tak dawno ktoś napisał na forum że o gustach się nie rozmawia, a tu prosze : wszyscy obrażaję gust SPEED30, moje gratulacje właśnie zniechęciliście nowego klubowicza.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2007, 15:03 przez padawi, łącznie zmieniany 1 raz.
[B2 1,6 TD]
mi się też podoba tylko kolor nie dla mnie ale tak to fajne
Oj kolego..ja bardzo lubie tuning, a w twoim przypadku lepiej chyba byloby powiedziec styling jesli juz...speed30 pisze:zapraszam do skomentowania,ale wolałbym komentarze osob lubiących tuning.
pozdrawiam wszystich wielbicieli audi :!:
:!: :!: :!:
Jednak to nie zmienia faktu iz auto nie jest w ogole w moim guscie, poogladaj sobie fotki klubowych audi, audi ze zloty w Kronach itp...German Style to to co tutaj pasuje! Tobie sie podoba to najwazniejsze..jak juz mowilismy. A ja tylko wyrazam swoja opinie...
Pozdrawiam.