[B3 3a]"el dupciowóz" Audi b3 2,0 113 Km by kas
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
To są silniczki dla wybranychbarto-team pisze:chciał bym taki silniczek
Też bym o fotki wnętrza poprosił :mrgreen:barto-team pisze:możesz zapodac jakieś foteczki środeczka :?:
PS. Te kierunki na fotkach to wyglądają jak by malowane były, bo są takie matowe. Masz jakieś lepsze zdjęcia jak wyglądają te kierunki na autku :?:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
I tak ma być <ok> Widziałem kiedyś właśnie identyczny spojlerek ja nasze tylko plastikowy i jeszcze z tandetnego plastiku zrobiony <zyga>vwkasG40 pisze:tak alu spojler,
No ja właśnie w najbliższym czasie zamierzam naprawić swój ręczny a dokładniej prawa stronę i już nawet zakupiłem ku temu zacisk ze sprawnym ręcznym za grosze I od razu skrzynię tez kupiłem, bo tą co teraz mam jest krótka i z b4 i na dodatek tego ze zrypanym mechanizmem różnicowym. Jest ona o symbolu AKL i taka właśnie powinna być w naszych audiczkach i tu pytanie jaką Ty masz skrzynie i ile masz obrotów przy 100km/h na 5 biegu ??vwkasG40 pisze:naprawiony ręczny
- Audi Sport
- Forum Audi 80
vwkasG40 dzięki bardzo
Na fotkach właśnie widać jak odstają te lampy i chyba twoja wiśnia doświadczyła jakiegoś przykrego zderzenia w lewy tył lub klapę, bo narożnik bardziej niż klapa wystaję z tej strony :cry: Da się coś z tym zrobić, bo niuńka bardzo ładnie się prezentuję ale ta nierówność strasznie rzuca się w oczy przynajmniej na zdjęciach :-| Reszta na <ok> A masz jakieś doświadczenie z montowaniem klimy w autkach :?: Jaką masz zamiar dać manualną czy zaszaleć i dać climatronic :?: Ja właśnie dałem manualną ale już przymierzam się do montażu climatroncia, bo graty mogę mieć za bezcen :mrgreen: Nie wiesz właśnie czasem czy trzeba się podpiąć pod sterownik silnika czy pod coś innego w aucie :?:, bo wiem, że trzeba się podłączyć pod skrzynkę bezpieczników pod przekaźnik wentylatorów chłodnicy, bo nawet przy manualnej tak trzeba
Na fotkach właśnie widać jak odstają te lampy i chyba twoja wiśnia doświadczyła jakiegoś przykrego zderzenia w lewy tył lub klapę, bo narożnik bardziej niż klapa wystaję z tej strony :cry: Da się coś z tym zrobić, bo niuńka bardzo ładnie się prezentuję ale ta nierówność strasznie rzuca się w oczy przynajmniej na zdjęciach :-| Reszta na <ok> A masz jakieś doświadczenie z montowaniem klimy w autkach :?: Jaką masz zamiar dać manualną czy zaszaleć i dać climatronic :?: Ja właśnie dałem manualną ale już przymierzam się do montażu climatroncia, bo graty mogę mieć za bezcen :mrgreen: Nie wiesz właśnie czasem czy trzeba się podpiąć pod sterownik silnika czy pod coś innego w aucie :?:, bo wiem, że trzeba się podłączyć pod skrzynkę bezpieczników pod przekaźnik wentylatorów chłodnicy, bo nawet przy manualnej tak trzeba
- Audi Sport
- Forum Audi 80
I to mi się podobavwkasG40 pisze:dla mnie nie ma rzeczy niemożliwych
Najpierw go trzeba dorwać i to kompletnego a z tym bardzo ciężko jak chcesz ori z b3, bo w b4 jest tego więcej, bo b4 jest dużo więcej, ale to mi się później nie widzi ten panel taki nie na ta epokę Ale powodzenia. Jakby co służę pomocą w poszukiwaniu gratów rarytasów. <ok>vwkasG40 pisze:jak dorwę climatronika to postaram się go wpakować
- Audi Sport
- Forum Audi 80