[B4 ABT] Zrobionych kilka drobiazgów-można śmigać w Lato'07
-
- Forum Audi 80
- czarek_d20
- Forum Audi 80
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Śmigam na benzynie
Na trasie to owszem 9, 10litrów jak najbardziej Natomiast w mieście spalanie jak wiadomo zależy od wielu czynników (styl jazdy, długość pokonywanych odcinków itd) Ja zazwyczaj nie przekraczam 14litrów oczywiście nie butując non stop, ale taka w miare normalna wystarczajaca jazda, (zaznaczam jak dla mnie wystarczająca :-> ) raz normalnie raz z bananem na twarzy :lol: Ale jeżeli powarznie myślisz nad V6stką to zdecydowanie polecam 2,8 AAH zbiera sie znacznie lepiej a spalanie takie same. Pozdrawiamdzanks pisze:bo juz slyszalem ze 2,6 v6 pali 8-9 litrów benz/100 km
aha no dzięki za wyczerpującą odowiedź! z jednej strony korci mnie B4 z większym motorem ale w sumie moim ABT nogami sie nie musze odpychać a dolary w kieszeni zostają (gaz) a kilometrów robie sporo bo laske mam 30 km od siebie w Bydgoszczy! a ty duzo kilometrów robisz? ogolnie to mam znajomego co ma s2 2,2 turbo - ale jak sam przyznal tylko jako 2 auto na weekend w tygodniu buja sie taka mala smieszna mazda 1.2L
No ladnie zrobione B4. Ja chce zrobic tak samo ze najpierw kupic soczewki a potem dac migacze w ten seryjny zderzak. Soczewki sa na Allegro i gosciu wystawil je znowu ale za 1570 zl Przedtem je wystawial za 1400. Nikt mu nie chce ich kupic, ale on sie uparl i sprzedaje juz bardzo dlugo. Soczewki to najladniejsze oswietlenie do B4. Jednak kosztuja jakby to byly lampy od najnowszej A8. :roll: Wiadomo ze B4 nie produkuja juz dawno a ceny uzywanych aut tez spadaja.
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt: