[ 90 b3 2.3 E ] Moje nowe audi...
[ 90 b3 2.3 E ] Moje nowe audi...
Jak już obiecałem dodaję kilka fotek mojej Audiczki abyście mogli wyrazić swoje zdanie
i powiedzieć co wam sie w niej podaba a co należało by zmienić....
Zastanawaiam sie co zrobić z tylnimi lampami... bo jedne są ciemne a jedne zwykłe :roll:
Chciałbym też założyć ringi na zegary... a dalej czekam na wasze propozycje.... bo niechce żadnego agro tuningu. Pozdrawiam i dziekuje za rady i opinie :mrgreen:
i powiedzieć co wam sie w niej podaba a co należało by zmienić....
Zastanawaiam sie co zrobić z tylnimi lampami... bo jedne są ciemne a jedne zwykłe :roll:
Chciałbym też założyć ringi na zegary... a dalej czekam na wasze propozycje.... bo niechce żadnego agro tuningu. Pozdrawiam i dziekuje za rady i opinie :mrgreen:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ładna i widac ze zadbana. Ringi kup to bedzie ładniej w srodku i ciekawiej. Lampy tzn blende z 90ki kup orginalną czerwoną a tą sprzedaj, w sumie nic nie stracisz ani nie zarobisz po prostu wezmiesz moze nawet wiecej za taką czarną i kupisz orginał taniej.
Co do kółek to ładne te co są ale moze pomyśl kiedys o jakims gustownym alu z rantem lub orginalne alu co były w B4. Pozdrawiam.
Co do kółek to ładne te co są ale moze pomyśl kiedys o jakims gustownym alu z rantem lub orginalne alu co były w B4. Pozdrawiam.