[B4 1,9TDI] My Red Avant:) Avancik Sprzedany:(:(
Witam miłych kolegów po czasowej mojej nie obecności na forum i przepraszam za brak aktualizacji dotyczącej autka
Jak wiecie zmieniałem silnik w audioli bo tamten odmówił posłuszeństwa (spory wydatek) ale było warto bo ten dużo lepiej się kręci jak poprzednik. Powoli zaczynam wychodzić z długów i zbieram gratki na zimowe rezanie Mam teraz miejsce na eksperyment bo postawiłem z tatuśkiem domek dla audiówki <ok>
Ostatnio zakupiłem komplet felg stalowych za dobre pieniądze tylko troszkę bardzo za rdzewiałe :-| ale już są odpicowne:) Korzystając ostatnio z chwili wolnego czasu zabrałem się za przygotowanie niuni do zimy i przy okazji pstryknąłem parę zdjęć, którę zaraz wstawiam na forum
Po polerce
Zapraszamy do środka-----
Zamontowany obrotek -- połączenie VDO i UN4 :lol:
Tak się prezentują odnowione felunie z kompletem nowiutkich zimóweczek :mrgreen:
Atak wyglądały felunie po zakupie :shock:
Podziwiajcie i oceniajcie:) opinie i sugestie mile widziane:) :mrgreen:
:lol:
Jak wiecie zmieniałem silnik w audioli bo tamten odmówił posłuszeństwa (spory wydatek) ale było warto bo ten dużo lepiej się kręci jak poprzednik. Powoli zaczynam wychodzić z długów i zbieram gratki na zimowe rezanie Mam teraz miejsce na eksperyment bo postawiłem z tatuśkiem domek dla audiówki <ok>
Ostatnio zakupiłem komplet felg stalowych za dobre pieniądze tylko troszkę bardzo za rdzewiałe :-| ale już są odpicowne:) Korzystając ostatnio z chwili wolnego czasu zabrałem się za przygotowanie niuni do zimy i przy okazji pstryknąłem parę zdjęć, którę zaraz wstawiam na forum
Po polerce
Zapraszamy do środka-----
Zamontowany obrotek -- połączenie VDO i UN4 :lol:
Tak się prezentują odnowione felunie z kompletem nowiutkich zimóweczek :mrgreen:
Atak wyglądały felunie po zakupie :shock:
Podziwiajcie i oceniajcie:) opinie i sugestie mile widziane:) :mrgreen:
:lol:
No i dziś korzystając z chwili czasu wywaliłem kata bo wyglądał koszmarnie :evil: do połowy był zapchany więc nie ma się co dziwić że z EGRa sypało spalinami :-x
teraz jest pusty i wydaję mi się że jakby troszkę lepiej ciągnął :lol:
Martwi mnie jedno że troszkę za mną się czarno robi jak mocniej przycisnę:( :-x
pozdrówka :mrgreen:
teraz jest pusty i wydaję mi się że jakby troszkę lepiej ciągnął :lol:
Martwi mnie jedno że troszkę za mną się czarno robi jak mocniej przycisnę:( :-x
pozdrówka :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
ja mam zrobiona przelotke (rure wspawana zamiast kata) no i wiadomo zakpcic zakopci bo to diesel ale nie za mocno... ale nie masz sie co martwic moj cabriolecik jest moim trzecim dieslem, i nie zaleznie czy kopcil czy nie to i tak byl zdrowy... wazne ze kopci na czarno nie na niebiesko bo chyba kazdy wie co oznacza niebieski dymek ;p
Widzę że tu u mnie na poście dużo kurzu :mrgreen: nikt nic nowego nie pisze :lol:
ale ja też przepraszam za tę ciszę :lol: zbieram graty na wiosne żeby je ładnie wkomponować w niunie :lol: jest chwilowy brak funduszy ale idziemy do przodu tak że do rozpoczęcia sezonu powinno autko być gotowe :lol: jedyne co na razie odpuszeczę to nowe alumki bo nie wydole ale reszta planów jak najbardziej :mrgreen: pozdrówka :evil:
ale ja też przepraszam za tę ciszę :lol: zbieram graty na wiosne żeby je ładnie wkomponować w niunie :lol: jest chwilowy brak funduszy ale idziemy do przodu tak że do rozpoczęcia sezonu powinno autko być gotowe :lol: jedyne co na razie odpuszeczę to nowe alumki bo nie wydole ale reszta planów jak najbardziej :mrgreen: pozdrówka :evil: