Innej opcji pod uwagę nie biorę, chyba że awaria auta <ok>Czarna pisze:Na spot chętnie tylko Konrad dojedzie sobie swoim własnym autem
Audi Coupe typ 85 2.2 KV :*
- zawodnik88
- Forum Audi 80
Ja też chcę taką dziewczynę. gdzie tak wyrozumiałe laski się chowają?! :lol:Loczek pisze:Cóż mogę powiedzieć :mrgreen: Auto znane mi od samego początku posiadania- wkońcu to auto mojej dziewczyny . Sama wie co chce z nim robić, realizuje swoje plany i nie pozwala mi się tykać Kędziora :evil: . Uwielbia spędzać przy aucie czas, prowadzić i wyprzedzać kogo tylko się da :lol: .
Fotki wnętrza ukaże dobiero jak będzie ją w pełni satysfakcjonowało.
Cieszy mnie niezmiernie fakt ,że kolejna b2 na forum
ziemor pisze:choroba przepraszam że za płeć piękniejszą Cię wiozłemO ile mi wiadomo nadal jestem kobietą
Dziewczyna w B2 - to Ty jesteś jak Chiquita - już nie piszę że fajne auto ale że ponadprzeciętna Dziewczyna
Heheh żeby do reklamy z bananami porównać <ok> - dobre .
A takiej dziewczyny nie znajdziecie żeby do B2 miała sentyment- mówie serio (może to i moja zasługa <mikolaj> ).
O ile mnie pamięć nie myli to ten temat poświęcony jest Kędziorowi, a nie rozmową na temat dziewczyn :roll:
Do B2 mam i będę miała sentyment, ale o B4 cabrio nic mi nie wiadomoLoczek pisze:A takiej dziewczyny nie znajdziecie żeby do B2 miała sentyment- mówie serio (może to i moja zasługa ).
Na wiosne będzie Go pełnoenzoo pisze:piękna coupeja chętnie bym ją zobaczył
A kiedy <aparat> ze środeczka Kędziorka? też na wiosnę?Czarna pisze:O ile mnie pamięć nie myli to ten temat poświęcony jest Kędziorowi, a nie rozmową na temat dziewczyn :roll:
Do B2 mam i będę miała sentyment, ale o B4 cabrio nic mi nie wiadomoLoczek pisze:A takiej dziewczyny nie znajdziecie żeby do B2 miała sentyment- mówie serio (może to i moja zasługa ).
Na wiosne będzie Go pełnoenzoo pisze:piękna coupeja chętnie bym ją zobaczył
<bravo> za gust