Auto Świat -- Konkurs na Fanklub Motoryzacyjny 2010
-
Mad_MAX
Można głosować ile się chce , byle uczciwie , czyli bez botów i skryptów zgłaszających. Nawet się pytałem o Neostradę , że będę co 20 sekund restartował i oddawał głos , to mi redaktor powiedział , że dla nich to nie ma znaczenia , jest inne IP to jest inny głosgrze pisze:Mad_MAX, jeszcze jedno głupie pytanie: ile razy można głosować? regulamin plebiscytu jest bardzo niejasny :roll:
Ważna ilość głosów uczciwie zdobyta
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub

na A4 już to ogłosili 26 <ok> http://www.a4-klub.pl/smf/wybieramy_naj ... 134.0.html
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
-
Mad_MAX
Tak lekka pomyłkaaldi pisze:Mad_MAX chyba pomylił Ci się rok w temacie wątku. Chyba że mamy wehikuł czasu w zanadrzu.
za moment ukażą się bannery wszystkich klubów na głównej stronie w ogłoszeniach.
Jutro rano kokolino roześle jeszcze raz mejling do Was wszystkich.
Takie same czynności poczynią:
A6klub.pl
a4-klub.pl
a8team.pl
a3-club.net
Dlatego bardzo proszę wszystkich o głosowanie po kolei na każdy klub , czym więcej głosów tym lepiej dla nas , któryś z klubów NA PEWNO się dostanie do pierwszej 5
Pozdrawiam
-
Mad_MAX
Nie wiem czy jest sens rozsyłać PW , skoro ma zostać wysłany mejling do wszystkich??grze pisze:Mad_MAX napisał/a:
a co z tymi PW? pisałeś, żę możesz przesłać PW do wszystkich.
Jak uważacie
Wszystkie banery są standardowegrze pisze:DOdane:
powiększ troche ten banek klunu A4, bo on ma spore szanse, a jest mało widoczny
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Kontakt:
uważam, że wartoby też rozesłać PW za jakiś czas - jako przypomnienie, a może nawet wyjaśnienie dla co niektórych . chyba mailing nie wyklucza PW?Mad_MAX pisze:grze napisał/a:
Mad_MAX napisał/a:
a co z tymi PW? pisałeś, żę możesz przesłać PW do wszystkich.
Nie wiem czy jest sens rozsyłać PW , skoro ma zostać wysłany mejling do wszystkich??
Jak uważacie![]()
Wiesz, w chwili gdy to pisałem, to banery A3 i A6 były ogromne, a a4 malutki. teraz już ktoś to poprawił.Mad_MAX pisze:grze napisał/a:
DOdane:
powiększ troche ten banek klunu A4, bo on ma spore szanse, a jest mało widoczny
Wszystkie banery są standardoweAle widać wszystkie dobrze
gorzej gdy inny wpadną na ten sam pomysł (np. kluby Golfa i Passata), a wejść tu mogą i przeczytać ogłoszenie na pierwszej stronie. pewnie już to zrobili.Razem mamy szanse.
Na ten moment notowania klubów wyglądają tak:Mad_MAX pisze:Dlatego bardzo proszę wszystkich o głosowanie po kolei na każdy klub , czym więcej głosów tym lepiej dla nas , któryś z klubów NA PEWNO się dostanie do pierwszej 5![]()
A4 - 4834
Pka80 - 3959
A6 - 2986
A3 - 2528
A8 - 609
Obserwuję tą sprawę i mam już nawet pewne wnioski. Na chwilę obecną nic więcej nie powiem.