Przedstawiam Wam moje AUDI. Pochodzi z 1989 roku, u mnie od sierpnia 2005, sprowadzone z Niemiec . Wizualnie niestety nie jest w rewelacyjnym stanie, jest pare niedoskonałości, jednak stan techniczny bardzo dobry
Silnik: 1.8 75 KM RU
Gaźnik Keihin II
Instalacja gazowa BRC
Skrzynia biegów: AKM
Przebieg 220 tys. Km
Kolor LY5U Błękit Lodowca wg katalogu
Wyposażenie standardowe:
szyberdach
radio AUDI Beta
schowek na kasety ;P
blenda tył
Modyfikacje
Czerwiec 2009 – Radio Sony CDX GT24
Sierpień 2009 – Centralny zamek STIG z pilotem typu scyzoryk
Grudzień 2009 - Obrotomierz
Plany na przyszłość
Zmiana lamp, poniżej małe VT Która wersja lepsza?
[B3 RU] Błękitna strzała
[B3 RU] Błękitna strzała
Ostatnio zmieniony 03 lut 2010, 12:27 przez Piotrek87, łącznie zmieniany 3 razy.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Lampki na razie tylko w fotoszopie zmienionebarto-team pisze:kolejne RU na pokładzie PKA 80 <ok> lampki już widze po zmieniane <:P> obrotek również zagościł teraz przydała by się jeszcze jakaś felga... a powiedz mi jak Ci się spisuje śilniczek na LPG :?:
Na LPG zrobiłem 65 tys km przez 4 lata i żadnych problemów nie było Instalacje mam najprostszą z ręcznym przełączaniem na gaz.
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ładna B- trójeczka. Mało jeździ w takim kolorku. Moim zdaniem blenda od A90 + czerwone kierunki były by miodzio A z przodem rób co chcesz. Dymione kierunki niewiem czy będą pasowały jeśli już to z czarnymi ramkami reflektorów oczywiście. A grill zostaw. Ja teraz trochę żałuje że pomalowałem bo srebrne kółeczka ładniejsze były. Albo srebrne, albo grill bez znaczka FK. Takie są moje poglądy. Dziękuje