Audi S2 360KM/440Nm
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
...jak widać ciężko jest dopasować opis swojego auta pod gusta forumowiczów. trochę mnie to dziwni - przecież wszyscy jesteśmy fanami marki. jakby w ogóle nie było kasy i zer to byśmy mogli sobie jedynie...nic byśmy sobie nie mogli. każdy robi to co uważa za słuszne Panowie.
co do auta. zawsze mi się podobało bo widziałem je już wcześniej chyba na aukcji.
chętnie zobaczył bym foto środka i całego oraz jakiś clip. powodzenia w modyfikacjach i dużo kasy bo pewnie się przyda.
co do auta. zawsze mi się podobało bo widziałem je już wcześniej chyba na aukcji.
chętnie zobaczył bym foto środka i całego oraz jakiś clip. powodzenia w modyfikacjach i dużo kasy bo pewnie się przyda.
guziq - no i tu się nie zgodzę, podobną sytuację miałem w 1.8T, jak tylko silnik i zarazem cewka się nagrzała to przerywała - i tak miałem z trzema sztukami - właśnie kupowanymi z drugiej ręki z niewiadomym przebiegiem.
Przy takich projektach niestety drobna pierdoła może zniweczyć cały efekt i szukasz jak wariat co nie działa a tu się okazuje że jakaś przysłowiowa "sprężynka" za piątaka daje ciała, bo oszczędziłem parę złotych.
A co do smt6 to wybacz, ale tego setupu jaki miałem w aucie to nawet gwiazda by nie zrobiła na więcej :mrgreen: - np. okazało się, że wtryskiwacze, które sprzedano mi z autem jako 446 były wtryskiwaczami 369, okazało się, że ktoś wpadł na pomysł aby spawać popękaną gorącą stronę turbo, i tak dalej, polska druciarska rzeczywistość... - jak mam budować auto na sprzedaż to nie pozwolę sobie na świecenie oczami z jakimiś machlojami - każde moje poprzednie auto do dziś jeździ a nowi właściciele cieszą się, że kupują bezinwestycyjne auta - tylko czemu ja trafiam na takie "mega gwiazdy" które okazują się"wydumkami purchawkami"?
Przy takich projektach niestety drobna pierdoła może zniweczyć cały efekt i szukasz jak wariat co nie działa a tu się okazuje że jakaś przysłowiowa "sprężynka" za piątaka daje ciała, bo oszczędziłem parę złotych.
A co do smt6 to wybacz, ale tego setupu jaki miałem w aucie to nawet gwiazda by nie zrobiła na więcej :mrgreen: - np. okazało się, że wtryskiwacze, które sprzedano mi z autem jako 446 były wtryskiwaczami 369, okazało się, że ktoś wpadł na pomysł aby spawać popękaną gorącą stronę turbo, i tak dalej, polska druciarska rzeczywistość... - jak mam budować auto na sprzedaż to nie pozwolę sobie na świecenie oczami z jakimiś machlojami - każde moje poprzednie auto do dziś jeździ a nowi właściciele cieszą się, że kupują bezinwestycyjne auta - tylko czemu ja trafiam na takie "mega gwiazdy" które okazują się"wydumkami purchawkami"?
Ostatnio zmieniony 05 lut 2010, 16:30 przez simon11, łącznie zmieniany 2 razy.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dzięki.
A wracając do tematu to coś miłego dla ucha - tak brzmi teraz s2-jka jak te ur-quattro z linku
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=18474
A wracając do tematu to coś miłego dla ucha - tak brzmi teraz s2-jka jak te ur-quattro z linku
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=18474
simon11 pisze: tylko czemu ja trafiam na takie "mega gwiazdy" które okazują się"wydumkami purchawkami"?
... Pytanie dlaczego sprzedajesz ideały i kupujesz parchy :mrgreen:
simon11 pisze:Niestety wyglądem to auto nawet do pięt nie dorasta wielu autom z tego forum... dużo by trzeba jeszcze włożyć w zewnętrzne rzeczy aby ładnie się prezentowało.
... Masz co nadrabiać
Re: Audi S2 360KM/440Nm
cena ?simon11 pisze:- jest na sprzedaż.