Auto Świat -- Konkurs na Fanklub Motoryzacyjny 2010
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- luk_OP_Q89
- Forum Audi 80

Było 5tyś. z czymś tam teraz 3tyś z czymś tam...co to za cyrk?
Osobiście uważam że koledzy redaktorzy z "Auto świata" prowadzą imprezę w sposób żenujący i nie powinno nas tam być.Podobnie jak banera który zaśmieca forum.
Dla mnie inicjatywa straciła przejrzystość i sens,po co mamy w tym uczestniczyć?
Osobiście uważam że koledzy redaktorzy z "Auto świata" prowadzą imprezę w sposób żenujący i nie powinno nas tam być.Podobnie jak banera który zaśmieca forum.
Dla mnie inicjatywa straciła przejrzystość i sens,po co mamy w tym uczestniczyć?
- Skuciok
- Forum Audi 80

- Imię: Sebastian
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
Myślę że czas się wycofać z tego głosowania, ew. zostawić banner dla A4.klub.pl bo oni mają jeszcze szansę na drugą turę, jak kto chce niech klika. Można ich wtedy poprzeć na całej linii i wystąpić jako cała marka audi pod jednym szyldem.
Tymczasem napisać oficjalnie do auto świata że mamy ich głęboko w tyle. Nie wiem z jakiej przyczyny głosy zostały odjęte, śmieszne jest to wszystko i tyle.
Tymczasem napisać oficjalnie do auto świata że mamy ich głęboko w tyle. Nie wiem z jakiej przyczyny głosy zostały odjęte, śmieszne jest to wszystko i tyle.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Witka.
Jestem za wycofaniem nas z konkursu. To co wyprawia AŚ to nie tylko żenujące, to jedne wielkie oszustwo. Dajcie znać jak to widzicie. Jestem za- że to podkreśle jeszcze raz.
Jakby co to napiszę ja, czy wy napiszcie w klubowym na ten temat.
A jeszcze jedno. Narazie wyłączyłem to dziadostwo na stronie głównej.
Jestem za wycofaniem nas z konkursu. To co wyprawia AŚ to nie tylko żenujące, to jedne wielkie oszustwo. Dajcie znać jak to widzicie. Jestem za- że to podkreśle jeszcze raz.
Jakby co to napiszę ja, czy wy napiszcie w klubowym na ten temat.
A jeszcze jedno. Narazie wyłączyłem to dziadostwo na stronie głównej.
To jeszcze wyłącz ten zielony odnośnik do głosowania.
Z tego, co czytałem, na SB dzisiaj i w wątku o konkursie w dziale "Na każdy temat", to userzy też już mają dosyć tego przedstawienia.
Ja też jestem za wycofaniem się z tej szopki. Powinni nas jeszcze przeprosić.
Z tego, co czytałem, na SB dzisiaj i w wątku o konkursie w dziale "Na każdy temat", to userzy też już mają dosyć tego przedstawienia.
Ja też jestem za wycofaniem się z tej szopki. Powinni nas jeszcze przeprosić.
no jasne, że Ty :mrgreen:kokolino1 pisze:Jakby co to napiszę ja, czy wy napiszcie w klubowym na ten temat.