heh. Aktualny tryb życia nie pozwala. A polerka mocno obrywa przez parkowanie na dworzu pod akademikiem ;/Słonik pisze:Bys sie pokazal jakos na miescie to by sie ocenila ta polerke na zywo bo na zdjeciach to nie bardzo :mrgreen:
kolodziej@ABT Ori grill gets black. ;)
- kolodzieju
- Forum Audi 80
- kolodzieju
- Forum Audi 80
- kolodzieju
- Forum Audi 80
tak czy siak każda farba, lakier ma jakieś rozpuszczalniki...
ja pamiętam tylko że wulkanizator mi zwrócił uwage aby na przyszłość nie malować wentli a malowałem 2 felgi i strzeliła jedna po drugiej chyba z odstępem tygodnia <ok>
jak coś robić to profi: ściągnąć oponki dać fele do piaskowania i malowanie proszkowe
efekt na lata
ja pamiętam tylko że wulkanizator mi zwrócił uwage aby na przyszłość nie malować wentli a malowałem 2 felgi i strzeliła jedna po drugiej chyba z odstępem tygodnia <ok>
jak coś robić to profi: ściągnąć oponki dać fele do piaskowania i malowanie proszkowe
efekt na lata
- kolodzieju
- Forum Audi 80
Lekko mi sie psiknęło, tzn nie przejmowalem sie tym bo zaraz po zrobieniu zdjec ( poki bylo jasno) szmatka i benzyna w ruch i zeszlo bez problemu.ysiul pisze:Kolego mam dwa pytania czy pomalowałeś opony przez przypadek :?: a drugie to jak spisuje się zawieszenie na częściach febi :?:
A zawieszenie ciezko powiedziec juz teraz bo mało w sumie jeszcze. kilka tys od remontu zrobilem. jak na razie przyjemnie i dobrze na febi.
- kolodzieju
- Forum Audi 80
Już o tym gadaliśmy miałeś <....................> pecha
Regulamin Polskiego Klubu Audi 80
Rejestrując się jesteś zobligowany zapoznać się z nim !
1. Masz prawo do posiadania i wyrażania swoich poglądów. Inni mają dokładnie takie samo prawo - szanuj to. Sposób wyrażania swojego zdania świadczy o Tobie - Twoim dobrym wychowaniu lub chamstwie.
3. Niedopuszczalne jest umieszczanie na łamach forum treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady netykiety a także zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie, naruszające prawa innych osób albo naruszające zasady współżycia społecznego. Forum ma służyć wymianie poglądów i informacji, ale w sposób kulturalny i z poszanowaniem odbiorcy. Użytkownicy nieprzestrzegający tej zasady zostaną natychmiastowo usunięci (zbanowani).
Regulamin Polskiego Klubu Audi 80
Rejestrując się jesteś zobligowany zapoznać się z nim !
1. Masz prawo do posiadania i wyrażania swoich poglądów. Inni mają dokładnie takie samo prawo - szanuj to. Sposób wyrażania swojego zdania świadczy o Tobie - Twoim dobrym wychowaniu lub chamstwie.
3. Niedopuszczalne jest umieszczanie na łamach forum treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady netykiety a także zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie, naruszające prawa innych osób albo naruszające zasady współżycia społecznego. Forum ma służyć wymianie poglądów i informacji, ale w sposób kulturalny i z poszanowaniem odbiorcy. Użytkownicy nieprzestrzegający tej zasady zostaną natychmiastowo usunięci (zbanowani).
Ostatnio zmieniony 05 lut 2010, 23:24 przez Olszak, łącznie zmieniany 1 raz.