Audi 90 B3 SB - 10mm na pokładzie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Bardzo fajna audiczka z dobrym serduszkiem Gratki za włożoną w auto pracę i czas. Powodzenia w realizacji dalszych planów Nie wiem czemu, ale bardziej mi się podoba na ori kołpakach niż alusach. Życzę bezproblemowych km-ów Nareszcie odzyskałeś auto, teraz trzymaj i nie rozstawaj się już z nim <ok> Pozdro
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Wiem co potrafi SB <zly>
Parę osób o tym się już przekonało, niestety od końca września latam na ori ustawieniach bo miałem drobny problem z pompą wtryskową i (jak się okazało później) zupełnie niepotrzebnie wyregulowałem wszystko na ori ustawienia :roll:
Mi też bardziej podoba się na ori kołpakach niż alumach, zwłaszcza, że te Speedline to 14tki i od B2
Chciałbym zmienić je na ori alusy od Audi 90, takie jak ma 90tka z poniższej fotki:
Parę osób o tym się już przekonało, niestety od końca września latam na ori ustawieniach bo miałem drobny problem z pompą wtryskową i (jak się okazało później) zupełnie niepotrzebnie wyregulowałem wszystko na ori ustawienia :roll:
Mi też bardziej podoba się na ori kołpakach niż alumach, zwłaszcza, że te Speedline to 14tki i od B2
Chciałbym zmienić je na ori alusy od Audi 90, takie jak ma 90tka z poniższej fotki:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- zawodnik88
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
:evil:
Proszę mi więcej nie wspominać o czerwonych kierunkach na tył <ok>
Tyle razy pisałem, no ale cóż, napiszę raz jeszcze NIGDY NIE ZAŁOŻĘ CZERWONYCH KIERUNKÓW, TO BY WYGLĄDAŁO NA TYM SAMOCHODZIE WPROST OHYDNIE :evil: <zyga>
Co do wyglądu zewnętrznego plan jest taki i prócz tego nic, zupełnie nic nie będzie robione: PAKIET STYLISTYCZNY Z AUDI 90 (ori, zatem kierunki pomarańczowe, takie zresztą najlepiej pasują do B3), w skład pakietu wchodzą zderzaki, blenda, reflektory, oraz listwy boczne.
Proszę mi więcej nie wspominać o czerwonych kierunkach na tył <ok>
Tyle razy pisałem, no ale cóż, napiszę raz jeszcze NIGDY NIE ZAŁOŻĘ CZERWONYCH KIERUNKÓW, TO BY WYGLĄDAŁO NA TYM SAMOCHODZIE WPROST OHYDNIE :evil: <zyga>
Co do wyglądu zewnętrznego plan jest taki i prócz tego nic, zupełnie nic nie będzie robione: PAKIET STYLISTYCZNY Z AUDI 90 (ori, zatem kierunki pomarańczowe, takie zresztą najlepiej pasują do B3), w skład pakietu wchodzą zderzaki, blenda, reflektory, oraz listwy boczne.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Niewiem czy oferta aktualna ale patrz kolega I cena nie wygurowana
https://audi80.pl/sprzedam-polerowan ... 38213.html
https://audi80.pl/sprzedam-polerowan ... 38213.html