Audi Coupe typ 85 2.2 KV :*
- robertas1.8
- Forum Audi 80
Masz coś do nissana micry :lol: (fajne auto) :mrgreen:GerB3 pisze: zamiast seicento czy micry jeździ Coupetą <ok>
A wracając do tematu przyznaję się bez bicia ,ze te koła ładnie się komponują z Twoim samochodzikiem, ale na 4 foto od dołu widać ,że tylne koło ma bardzo blisko to zderzaczka i błotnika (może to tylko takie złudzenie na foto jest?!)
Koło jest blisko ale jednak ta bliskość jest na tyle daleka :D, że nic się tam specjalnie nie dzieje. Jedynie przy jakimś większym wklęśnięciu delikatnie przytrze (nawet to mi się podoba ).skoti pisze:ale na 4 foto od dołu widać ,że tylne koło ma bardzo blisko to zderzaczka i błotnika (może to tylko takie złudzenie na foto jest?!)
Bardzo fajne coupe. 17" robią kawał dobrej roboty. Ale szczególne uznanie za połączenie pozornie niepasujących pojęć: dziewczyna, 25 letnie audi, szlifierka kątowa :mrgreen: . Możemy być dumni mając taką klubowiczke <ok>
Czarna napisał/a:
Jedynie przy jakimś większym wklęśnięciu delikatnie przytrze (nawet to mi się podoba ).
A już to stwierdzenie mnie położyło na łopatki. Brawo <bravo>
Czarna napisał/a:
Jedynie przy jakimś większym wklęśnięciu delikatnie przytrze (nawet to mi się podoba ).
A już to stwierdzenie mnie położyło na łopatki. Brawo <bravo>